Local

L-au lovit de mai multe ori în cap. A ajuns de urgență la spital

Publicat: 19 oct. 2019

Un bărbat din Iași a fost preluat de un echipaj medical după ce a fost implicat într-un conflict violent. Acesta a fost lovit de mai multe ori la nivelul capului și a avut nevoie de îngrijiri.
„În cursul zilei de vineri, la Unitatea de Primire Urgențe a Spitalului «Sf. Spiridon» din Iași a fost transportat un ieșean în vârstă de 30 de ani. Acesta a fost preluat de un echipaj medical, după un apel la 112. Cadrele medicale au constatat că acesta a fost implicat într-un conflict violent și i-au acordat îngrijiri medicale”, precizează prof. dr. Diana Cimpoeșu, coordonator UPU-SMURD Iași.
Bărbatul s-a ales cu mai multe traumatisme și contuzii, fiind agresat fizic. Acesta a primit îngrijiri în Unitatea de Primire Urgențe. Ulterior, a fost internat pentru a fi supus mai multor investigații.
„Pacientul a fost diagnosticat, la spital, cu traumatism cranio-cerebral și traumatism cranio-facial. Totodată, acesta a suferit și mai multe contuzii. Bărbatul a primit îngrijiri și a fost internat. Acesta va fi ținut sub supraveghere și va fi supus unor investigații mai amănunțite”, adaugă prof. dr. Diana Cimpoeșu.loading...

Adauga un comentariu