Eveniment-Social

L-au lovit în repetate rânduri. A fost dus de urgență la spital

Publicat: 24 oct. 2019
_____ Vizualizări 0 Comentarii
L-au lovit în repetate rânduri. A fost dus de urgență la spital

Un bărbat din Iași a avut nevoie de îngrijiri medicale după ce a fost implicat într-un conflict violent. Acesta a fost lovit de mai multe ori la nivelul feței și a fost transportat de urgență la spital.
„În cursul zilei de miercuri, la Unitatea de Primire Urgențe a Spitalului «Sf. Spiridon» din Iași a fost transportat un bărbat în vârstă de 30 de ani, din județul Iași. Acesta a fost preluat de un echipaj medical, în urma unui apel la 112. Cadrele medicale au constatat că bărbatul era policontuzionat, prin agresiune fizică”, precizează prof. dr. Diana Cimpoeșu, coordonator UPU-SMURD Iași.
În urma conflictului în care a fost implicat, ieșeanul s-a ales cu mai multe traumatisme și contuzii. Din această cauză, el a fost internat pentru a beneficia de îngrijiri. „Pacientul a fost diagnosticat cu traumatism cranio-cerebral, traumatism toraco-abdominal, traumatism cranio-facial și mai multe contuzii. Acesta a primit îngrijiri și a fost internat. Totodată, pacientul urmează să fie ținut sub atentă supraveghere medicală”, adaugă prof. dr. Diana Cimpoeșu.

Adauga un comentariu