Magazin

L.J. Shen a revenit cu un nou bestseller pe care îl poți comanda de la LIBREX: Ruckus

Publicat: 19 apr. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
L.J. Shen a revenit cu un nou bestseller pe care îl poți comanda de la LIBREX Ruckus

În ultimii ani, a devenit mult mai ușoară publicarea unei cărți, motiv pentru care autori care nu credeau în șansele lor au devenit extrem de cunoscuți, iar cărțile lor au fost traduse în numeroase limbi de pe tot Globul. Printre acești autori se numără și L.J. Shen, cunoscută pentru cărțile sale de dragoste ce au cucerit inimile a milioane de persoane până în acest moment. Dacă îți plac romanele de dragoste scrise într-o manieră diferită, actuală și în care te poți regăsi, îți recomandăm să îți îmbogățești biblioteca și să adaugi titlurile acestei autoare. Le poți achiziționa de la LIBREX, la un preț foarte bun, iar în continuare îți vom prezenta cele mai de succes titluri ale autoarei.

Nu puteam să nu începem cu titlul cel mai nou lansat: Ruckus. Acest roman este volumul al doilea din seria ,,Păcătoșii din orașul tuturor sfinților”, primul fiind Vicious. În Ruckus, protagoniștii (Rosie și Dean) au o chimie extraordinară și totuși se pare că nu își găsesc drumul spre celălalt. Rosie este sora fostei iubite a lui Dean și cu toate că pare o iubire imposibilă, ea a fost cel care l-a îndrăgit prima dată, nu sora ei. Astfel, după 11 ani, Dean îi cere lui Rosie o șansă la fericire. I-o va acorda? Poți afla doar dacă vei citi Ruckus de L.J. Shen.

Pentru ca am menționat Vicious, trebuie să știi că a fost un succes enorm încă de la lansare și în continuare este un roman foarte bine vândut. Așa cum vei observa, scrierile lui L.J. Shen sunt foarte diferite de clasicele romane de dragoste. Cu toate că situațiile prezentate nu sunt chiar atât de comune în realitate, ele sunt totuși o metaforă prin care demonstrează că dragostea ca în romanele consacrate nu este mereu posibilă. Adevăratele povești de iubire trec prin dificultăți până a ajunge la un final fericit. În Vicious, Emilia încearcă să își controleze sentimentele pentru Viciouse, un avocat ce a alungat-o din orașul în care locuiau amândoi, în urmă cu zece ani. Când toată viața ei părea liniștită, el o vizitează și îi spune că trebuie să vină cu el, chiar dacă înseamnă să îi schimbe complet viața.

Bineînțeles, nu puteam să nu îți recomandăm și Cum să furi o inimă cu un sărut. Este cu adevărat o carte impresionată, tot de dragoste. Protagonista este forțată să se mărite cu inamicul numărul unu al tatălui ei, cu toate că iubește pe altcineva din copilărie. Cu toate că încearcă să nu cadă în mrejele soțului, se pare că începe să se îndrăgostească de el și astfel, apar sentimente contradictorii.

Tot de la LIBREX mai poți comanda și titlurile Provocare și Midnight Blue și chiar te poți bucura de pachete de cărți ale acestei autoare. Așadar, dacă îți plac romanele de dragoste, te sfătuim să le acorzi o șansă și te vei surprinde stând până târziu în noapte, pentru a afla ce se întâmplă de fiecare dată când dai pagina.

Sursa foto: https://unsplash.com/photos/Thyew1A6jJA

Adauga un comentariu