National

La ce vârstă fragedă și cu cine și-a pierdut Antonia virginitatea

Publicat: 08 nov. 2019

Considerată una dintre cele mai frumoase femei din România, Antonia este apreciată, ascultată și… dorită de foarte mulți bărbați. Paginile ei de socializare sunt luate cu asalt, de fiecare dată când postează fotografii, iar aprecierile sunt pe măsură.

În timpul unui interviu, sexy-Antonia nu s-a ferit să vorbească despre viața ei intimă, chiar dacă un astfel de subiect rămâne, de cele mai multe ori, între ”patru pereți”, vedetele preferând să păstreze discreția. Însă Antonia a abandonat orice reținere. Astfel, fanii au putut afla unele informații… delicate. Antonia a vorbit despre prima experiență sexuală, pe care a avut-o când încă era la liceu.

”Prima dată când am făcut-o a fost naşpa, cu prima mea dragoste. Îmi ziceam: ‘De ce face lumea asta?!’. Gen, te doare, de ce vrei să faci asta?! Nu, n-a fost ok. 16 ani aveam, nu ştiu cum o să vadă lumea asta. S-a întâmplat cu prima mea dragoste, cu băiatul cu care am stat tot liceul meu, timp de 4 ani. S-a întâmplat în sufrageria lui. Nu e nimic picant. Îmi place deasupra. Vreau să spun ambele, dar nu am cum (n.red. – îi place deasupra şi sub atunci când face sex). Îmi displace un bărbat care se gândeşte numai la plăcerea lui, care nu mă vede”, a mărturisit Antonia.loading...

Adauga un comentariu