Cancan ultimă oră

La cine va rămâne Eliza, fata Adrianei Iliescu când aceasta nu va mai fi

Publicat: 12 sept. 2020
Adriana Iliescu, cea mai bătrână mamă din România și fiica sa, Eliza Iliescu

Ajunsă la vârsta de 80 de ani, Adriana Iliescu se gândește din ce în ce mai mult la bunurile pe care vrea să i le lase fiicei sale, Eliza, care anul acesta a intrat la liceu.

Fosta profesoară universitară își dorește ca toate bunurile sale să ajungă la fiica pe care a născut-o când avea 66 de ani. Din păcate, de câțiva ani are patru procese pe rol cu privire la propria avere. Doamna Iliescu este optimistă și speră că totul va ajunge în posesia fiicei sale, Eliza.

„Eu sper că se vor termina şi că voi câştiga, problema este să se termine în favoarea mea, judecătorii să fie obiectivi şi eu să nu mai fac alte demersuri”, declara Adriana Iliescu.

Cel mai complicat proces este cel cu verișoarele sale, care au vândut și partea sa din casa lăsată de bunici. Primul proces l-a început în 2003 și nu vrea ca rudele acesteia să ia bunurile Elizei.

În ciuda vârstei, Adriana Iliescu susține că este mai sănătoasă ca oricând și așteaptă să-și vadă fiica pe propriile picioare.

„Dacă nu apare vreo problemă de sănătate, eu cred că Dumnezeu mă va ţine să îmi văd copila bine. Iar dacă totuşi ceva se întâmpla, eu îi las moştenire două apartamente şi o las în grija doctorului Bogdan Marinescu, cel care m-a ajutat cu fertilizarea în vitro şi care este şi naşul fetiţei”, a spus cea mai vârstnică mamă din lume.

Adriana Iliescu a adus-o pe lume pe Eliza la 16 ianuarie 2005

Adriana Iliescu (n. 31 mai 1938, Craiova) este un fost profesor universitar de literatură română și autoare de povești pentru copii, cunoscută mai ales pentru faptul că a fost până la 29 decembrie 2006 cea mai vârstnică femeie din lume care a dat naștere unui copil, la vârsta de 66 de ani și 320 zile. Ea a născut-o atunci pe Eliza Maria Bogdana la 16 ianuarie 2005, la Maternitatea Giulești din București.

Eliza Maria a primit și prenumele Bogdana, nume care era destinat surorii sale gemene, care nu a rezistat sarcinii. Fetița nu este, totuși, copilul său biologic, deoarece materialul genetic a provenit de la donatori anonimi, Adriana Iliescu fiind mai degrabă o mamă purtătoare.

Adriana Iliescu nu a mai fost văzută de 3 săptămâni. Nu răspunde nici măcar la telefon

Adriana Iliescu, devenită cunoscută pentru decizia ei de a da naștere la vârsta de 67 de ani, este de negăsit. Femeia nu a mai fost văzută de vecini, de aproape trei săptămâni, și se pare că nici la telefon nu răspunde. Fosta profesoară are o fiică adolescentă de 16 ani pe care o crește singură.

Adriana Iliescu nu a mai fost văzută de 3 săptămâni! Nici la telefon nu răspunde

Mama eroină, Adriana Iliescu a fost întotdeauna o prezență discretă, însă de ceva timp, nimeni nu mai știe nimic despre ea. Potrivit WOWbiz.ro, vecinii au au mai văzut-o ieșind din casă, și nici la telefon nu răspunde. Se pare că telefoanele fostei profesoare sunt dezactivate.

Vecinii sunt îngrijorați, însă se gândesc că dacă s-ar fi întâmplat ceva rău, fiica Adrianei le-ar fi spus cu siguranță.

“Nu știm ce se întâmplă cu dânsa. Am înțeles că ar avea telefoanele tăiate pentru neplată, așa zicea o vecină zilele trecute. Pe afară nu am mai văzut-o de 2-3 săptămâni, deși dânsa iese la magazin. Poate se simte rău, cine știe. Pe fată am mai văzut-o. Dacă se întâmpla ceva grav, sigur ne spunea Eliza. O să ne interesăm”, a declarat o vecină, conform impact.ro.

Adauga un comentariu