Magazin

La Egros Shopping Iași dacă e luni e ziua tichetelor CADOU!

Publicat: 07 sept. 2020

În perioada 24 august – 26 octombrie 2020 Egros Shopping Iași organizează o campanie promoțională de fidelizare a clienților complexului. Toți vizitatorii care fac cumpărături de minim 5 lei pe un singur bon fiscal, în cadrul Egros Shopping Iași, lunea în perioada campaniei, pot câștiga unul din cele 5 voucher de cumpărături cu valoare de 100 de lei TVA inclus fiecare.

Acordarea premiului se va face prin extragerea din două boluri astfel: din primul bol se va extrage culoarul pe care se va acorda premiul, iar din cel de-al doilea bol se va extrage zona standurilor unde se va căuta clientul norocos. Premiul va fi oferit primului client care va fi prezent în zonă având asupra sa un bon fiscal de minim 5 lei din Egros Shopping Iași, din ziua extragerii. Tragerea la sorți se va face în fiecare luni între orele 11.00 și 15.00, la fiecare oră fixă. După extragere echipa Egros Shopping Iași se va deplasa în zona aleasă aleatoriu, după modalitatea descrisă mai sus, pentru a oferi voucherul cadou. Fiecare participant putând fi desemnat o singură dată câștigător pe toată durata de desfășurare a campaniei.

În fiecare zi de luni, în perioada campaniei, se vor acorda cinci premii, câte un premiu în fiecare oră în intervalul orar 11.00 – 15.00. Vor fi oferite în total 50 de tichete valorice în valoare de 100 de lei TVA inclus fiecare. Valoarea totală a premiilor se ridică la 5000 de lei TVA inclus.

Regulamentul promoției poate fi consultat în locație sau pe www.egros.ro.

Egros Shopping Iași este un concept de centru comercial unde toți vizitatorii pot găsii aproape tot ceea ce își doresc. Având peste 800 de standuri comerciale, cu suprafețe cuprinse între 12 și până la 200 de metri pătrați cumpărătorii pot alege din nenumărate categorii de produse disponibile: de la marochinărie, îmbrăcăminte, încălțăminte, jucării, papetărie, până la accesorii pentru petrecere, accesorii GSM, farmacii, mobila, articole și ustensile de bricolaj.În plus, dacăclientul dorește să facă o pauză, în zona de FoodCourt poate lua masa sau odihni, la o plăcintă și o cafea. De asemenea cei ce vizitează Egros Shopping Iași au la dispoziție schimb valutar, ateliere de retuș și creație, bancomate și chiar un loc unde își pot schimba coafura.

Astfel cei care vizitează Egros Shopping Iași au posibilitatea de a alege dintr-o gamă variată de produse și servicii la prețuri accesibile.

 

Adauga un comentariu