Economic Local

La EGROS vii pe jos și pleci pe roți!

Publicat: 08 dec. 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii
La EGROS vii pe jos și pleci pe roți
Extragerea taloanelor de tombolă câștigătoare se va face în data de 4 ianuarie 2024 la ora 13:00

În perioada 17 noiembrie – 31 decembrie 2023 Egros Shopping Iași organizează campania promoțională La EGROS vii pe jos și pleci pe roți! pentru răsplătirea clienților complexului.

Dacă în acestă perioadă faceți cumpărături de minimum 150 de lei pe un singur bon fiscal vă puteți înscrie în tombolă și aveți șansa de a câștiga unul dintre cele 7 premii. Marele premiu al tombolei este un autoturism Renault Capture Equilibre, iar pe lângă acesta  mai sunt următoarele premii: două mopede electrice Super Soco Cu Mini, trei trotinete electrice Mi Electric Scooter Pro 2 și patru telefoane Samsung Galaxy A04S Dual SIM. Valoarea totală a premiilor este de 24.191,49 euro (TVA inclus). Șansele de a câștiga cresc odată cu numărul taloanelor de tombolă înscrise.

Pentru a vă înscrie în tombolă este necesar ca în ziua în care ați făcut cumpărăturile să veniți la Info EGROS, culoar E, zona centrală, să solicitați taloane de tombolă pentru fiecare bon valid conform regulamentului, să le completați cu datele dumneavoastră și să le depuneți în urna special amenajată.

Extragerea taloanelor de tombolă câștigătoare se va face în data de 4 ianuarie 2024 la ora 13:00.

Regulamentul promoției poate fi consultat în locație sau pe pagina de Face Book EGROS Shopping Iași.

Egros Shopping Iași este unul dintre cele mai mari centre comerciale din zona Moldovei. În cele peste 800 de magazine puteți găsi nenumărate produse și servicii: de la haine și încălțăminte la papetărie, de la produse pentru uz gospodăresc la farmacii, de la parfumerii la librării, de la covoare și perdele la blănuri și rochii de mireasă, de la frizerie și coafură la centre de wellness și cabinet veterinar… Acest lucru face ca Egros Shopping Iași să fie locul în care puteți găsi aproape tot ceea ce aveți nevoie.

Adauga un comentariu