Eveniment-Social

La Iași, în perioada 7 – 11 mai, aproximativ 200 de elevi din toată țara vor participa la Olimpiada Națională de Pregătire Sportivă Teoretică

Publicat: 07 mai 2024
_____ Vizualizări 0 Comentarii
La Iași în perioada 7 - 11 mai aproximativ 200 de elevi din toată țara vor participa la Olimpiada Națională de Pregătire Sportivă Teoretică
Aproximativ 200 de elevi din clasele a IX-a până la a XII-a, aparținând liceelor vocaționale cu profil sportiv, veniți din toate județele țării, vor participa la Festivitatea de deschidere

Inspectoratul Școlar Județean Iași, în parteneriat cu Ministerul Educației și cu unități de învățământ din mediul preuniversitar și universitar, organizează la Iași, în perioada 07-11 mai 2024, Olimpiada Națională de Pregătire Sportivă Teoretică, ediția a XVII-a.

Aproximativ 200 de elevi din clasele a IX-a până la a XII-a, aparținând liceelor vocaționale cu profil sportiv, veniți din toate județele țării, vor participa la Festivitatea de deschidere ce va avea loc în Aula Magna „Mihai Eminescu” din cadrul Universității „Alexandru Ioan Cuza” Iași, miercuri, 8 mai 2024, ora 17.30.

Proba scrisă va fi susținută joi, 9 mai, la Colegiul Național de Artă ”Octav Băncilă” din Iași, începând cu ora 10.00.

Festivitatea de premiere va avea loc vineri, 10 mai 2024, începând cu ora 17.30, la Colegiul Național de Artă ”Octav Băncilă” din Iași.

Pe durata celor 3 zile de activități, elevii participanți vor descoperi repere istorice, culturale, spirituale și turistice ale municipiului Iași.

Mulțumim instituțiilor publice și companiilor care au susținut organizarea competiției, contribuind la crearea unui mediu de lucru primitor pentru participanți: Primăria Municipiului Iași, Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” Iași, Colegiul Național de Artă ”Octav Băncilă” Iași, Iulius Mall, Motel Bucium, S. C. Cotnari S.A., Asociația Susținerea Inițiativelor Sănătoase, Teisa Travel S.R.L., Interfloor Solution S.R.L., AGEO Weddings, Club Sportiv ”Viitorul” Pașcani, Liceul cu Program Sportiv Iași, Școala Gimnazială ”Al. I. Cuza” Podu Iloaiei, Colegiul Economic ”Virgil Madgearu” Iași, Colegiul Tehnic ”I. C. Ștefănescu” Iași, Școala Gimnazială Ciurea, Școala Primară Eurokid Iași.

Informații despre eveniment pot fi consultate și pe site-ul https://onpst2024.isjiasi.ro/.

Adauga un comentariu