Economic Local

La Iași se lansează campania „Stil de viață – Aproape zero deșeuri”

Publicat: 15 nov. 2019

În cursul zilei de astăzi va fi lansată campania „Stil de viață sănătos – Aproape zero deșeuri. Este vorba despre o campanie de informare și conștientizare a ieșenilor cu privire la colectarea separată a deșeurilor. Astfel, în perioada 15-17 noimebrie, vor fi organizate numeroase activități. Este vorba despre seminarii, dezbateri și ateliere tematice prezentate de Salubris, Agenția Pentru Protecția Mediului Iași, în parteneriat cu Ansamblul „Palas” și asociațiile „Laboratorul Verde” și „Mai Bine”.
Evenimentul va începe la ora 12:00 în Atriumul Palas Mall, atunci când vor fi organizate inclusiv parade de modă și un târg cu produse alternative eco-friendly.
Cătălin Neculau, directorul Salubris, Gheorghe Tătaru – director APM Iași și reprezentanți ai asociațiilor vor fi prezenți la eveniment.

Centru de colectare Ecotic Moldova

Recent, asociația ECOTIC a deschis la Iași un nou centru de colectare. Acesta are ca obiectiv informarea cetățenilor despre colectarea și reciclarea corectă a deșeurilor de echipamente electrice și electronice (DEEE). Astfel, la începutul lunii a fost deschis Centrul Ecotic Moldova la Centrul Municipal de Colectare Iași. Asociația va organiza campanii de conștientizare și colectare DEEE, promovând astfel colectarea selectivă în rândul tinerilor.loading...

Adauga un comentariu