Eveniment-Social

La Liceul Economic de Turism, implementarea proiectelor Erasmus+ continuă și în mediul on line

Publicat: 26 apr. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
La Liceul Economic de Turism implementarea proiectelor Erasmus continuă și în mediul on line
Pe 21 aprilie 2021 a avut loc întâlnirea transnațională de management în proiectul Erasmus+„Be Clean, Be Green! Promoting the Sustainable Development of Our Community”, desfășurată în mediul on-line

Pe 21 aprilie 2021 a avut loc întâlnirea transnațională de management în proiectul Erasmus+„Be Clean, Be Green! Promoting the Sustainable Development of Our Community”, desfășurată în mediul on-line. Proiectul este coordonat de Liceul Tehnologic Economic de Turism, Iași, iar partenerii sunt din Portugalia, Italia, Belgia. Scopul acestuia este de a cultiva în rândul tinerilor respectul pentru un mediu sănătos, valorificând patru elemente esențiale: apa, combaterea poluării, biodiversitatea și ariile protejate.

Gazda întâlnirii a fost Italia, partener de proiect, care a coordonat dezbaterea într-un mod armonios și colegial, fapt ce a determinat ca atmosfera să fie relaxantă, optimistă, productivă în idei și planuri de viitor pentru proiect.

Obiective

Agenda de lucru a urmărit câteva obiective: prezentarea echipelor de implementare din fiecare țară parteneră, analiza activităților desfășurate până în acest moment și propunerile pentru calendarul activităților viitoare. Partenerii de proiect au prezentat într-o notă organizată și cu multă răspundere, planul activităților desfășurate, în ciuda contextului pandemic resimțit acut în toate țările.

Participanții la această întâlnire au dovedit înțelegere, susținere și mult optimism. Dorința tuturor este de a comunica eficient și de a implementa cu succes activitățile acestui proiect.

Adauga un comentariu