Bursa Barfelor

La maternitate există doctori care nu vor să intre la pacientele cu covid. Au câte două perechi de…

Publicat: 05 nov. 2020

Babele bărfitoare încep rubrica de azi și vă spun câteva vorbe despre ceea ce se întâmplă pe la fabrica de copchii Ilenuța Domnița. Iacă mai bine de jumate din medicii de acolo au grade mari pe umeri și își permit să refuze să intre la gravidele care sunt infectate cu covid. Deși iau o căruță de bani, primesc sporuri și tot felul de chestiuni, refuză să intre în contact cu gravidele și se mai și plâng că nu mai pot de epuizare.

Babele cred că ar trebui făcut un control amplu la fabrica asta de făcut copchii și ar trebui ca unii să zboare din schemă, pentru că nu au ce căuta pe asemenea posturi. Nesimțirea lor este crasă, iar la fabrică este o tensiune uriașă. Este de înțeles faptul că doctorii care intră la covid se revoltă și spun că nu este corect ca unii să facă strict ce îi taie capul, iar alții să fie carne de tun… Mai povestim despre asta și în edițiunile viitoare…

 

 

Comentarii
  • La Maternitatea Elena Doamna din Iasi directorasul Martinescu si cu lidera Buzea au luat banii de la masti si tichetele de vacanta .Ar fi bine un control de la Anaf sa se vada si contractele pe aprilie , mai , iunie . Doamna lidera de sindicat merge in concediu primavara in Italia , cand vine vara merge in Spania si in toamna merge 2 saptamani si in Grecia . Angajatii isi cumpara masti din banii lor si echipament de lucru .

  • voi sinteti cu capu’, ce tichete,ieri comentau trintorii la Flaiser,azi se-mpunge lumea la Sarscovid,miine ce mai gasiti? oricum e un spital de kkt in mare parte

  • Ținând cont ca șefii (cei mari)nu au atins un caz de Covid dar se dau in bărci -ce va mira?Babele Niculescu și Pavaleanu -30o milioane salariu-zero caz Covid.Socolov -zero operații.Șef sa fii,bani de lene sa ai.

Adauga un comentariu