International

La nici patru zile de la incendiul masiv din Moscova, altul a izbucnit la un șantier naval strategic

Publicat: 24 nov. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
La nici patru zile de la incendiul masiv din Moscova altul a izbucnit la un șantier naval strategic
La nici patru zile de la incendiul masiv din Moscova, altul a izbucnit la un șantier naval strategic

Incendiul izbucnit în clădirea administrativă din satul Laiski Dok, din districtul Primorsk, din regiunea Arhanghelsk, Rusia, este pe cale de a fi stins. Incendiul a fost localizat pe o suprafață de 1.800 de metri pătrați, potrivit comunicatului Serviciului de presă al direcţiei regionale a Ministerului rus pentru Situaţii de Urgență, emis joi.

Serviciul de presă al direcției regionale a Ministerului rus pentru Situații de Urgență a precizat pentru Interfax că incendiul a izbucnit pe Str. Ţentralnaia, 9, în zona unde se află Şantierul naval Laisk, informează Rador. Zece persoane au reuşit să se evacueze singure din clădire. Informații despre morți și răniți nu există, deocamdată.

Incendiul a izbucnit în clădirea unei fabrici locale

O clădire administrativă a fost cuprinsă de flăcări în regiunea Arhangelsk, publică 29.ru.

Anterior, Ministerul Situațiilor de Urgență al Rusiei a raportat că acoperișul structurii a luat foc pe o suprafață de 900 de metri pătrați în satul Laisky Dok, regiunea rusă.

Potrivit datelor preliminare, nimeni nu a fost rănit în accident. 1

Potrivit martorilor oculari, incendiul a izbucnit în clădirea unei fabrici locale.

„Există un birou acolo – adică conducerea uzinei, dar nu știu ce altceva este acolo”, a explicat pentru 29.ru un localnic.

Incendiu puternic cu victime la un depozit din Moscova

Pe 20.11.2022, a mai avut loc un incendiu în Rusia. Pompierii au găsit cadavrele a cinci victime în timpul incendiului din Piața Komsomolskaya din centrul Moscovei, a declarat duminică serviciul de presă al Ministerului pentru Situații de Urgență al capitalei pentru Interfax.

„În timpul lichidării incendiului, au fost găsite cadavrele a cinci victime”, a precizat serviciul de presă.

Trei elicoptere Ka-32 IAC și mai mulți pompieri au fost implicați în stingerea unui incendiu în centrul Moscovei, în Piața Komsomolskaya, a informat duminică serviciul de presă al Ministerului pentru Situații de Urgență din Rusia.

Tot la locul incendiului, un laborator mobil a lucrat la măsurarea aerului pentru depășirea substanțelor nocive, a adăugat ministerul.

Peste 100 de persoane au fost implicate în stingerea incendiului.

„Stingerea este complicată de încărcătura mare de incendiu din interiorul clădirii, de amenajarea complexă a clădirii”, a adăugat ministerul.

Incendiul a cuprins un depozit de cărămidă cu două etaje din Piața Komsomolskaya. Ministerul Situațiilor Excepționale a raportat evacuarea a șapte persoane din clădire.

Potrivit sediului Capitalei al Ministerului Situațiilor Excepționale, plafoanele de la etajele 1 și 2 s-au prăbușit parțial în clădirea în flăcări.

Adauga un comentariu