International

„La Stampa” a publicat o fotografie cu liderul nord-coreean Kim Jong-un mort

Publicat: 27 apr. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Cotidianul italian La Stampa a publicat o fotografie în care persoana care se află pe catafalc seamănă izbitor cu liderul Coreei comuniste, Kim Jung-un. Asta în ciuda aptului că, la scurt timp după ce știrea că el este mort a „explodat”, zvonul a fost infirmat.

„Kim Jong-un este în viață și bine. El a rămas în zona Wonsan din 13 aprilie”, a spus un consilier pe politică externă, din Coreea de Sud.

Totuși, informația cum că liderul Coreei de Nord ar fi murit nu a fost confirmată de niciun oficial, așa că există, încă, numeroase controverse pe acest subiect. Mai mult, președintele SUA, Donald Trump, a negat rapoartele cu privire la starea de sănătate a liderului de la Phenian, spunând că acestea au fost incorecte. Un lucru care a ridicat semne de întrebare a fost faptul că Donald Trump a refuzat să spună, în fața reporterilor, dacă a luat sau nu legătura în tot acest timp cu oficialii nord-coreeni.

Prima fotografie cu Kim Jong-un mort

Iată că un cotidian italian vine cu o fotografie uluitoare! Este, din ce se arată în articolul din La Stampa, imaginea cu o persoană care seamănă izbitor de mult cu dictatorul coreean pe catafalc și anunță ca fiind certă moartea lui Kim Jong-un.

Primele zvonuri despre starea gravă a lui Kim Jong-un au apărut încă de la începutul săptămânii, când s-a spus că ar fi suferit o operaţie cardiovasculară. Zvonurile au fost alimentate de faptul că liderul de la Phenian nu a mai fost văzut în public din 11 aprilie, nici măcar la ceremoniile de marcare a naşterii bunicului său, fondatorul regimului nord-coreean, Kim Ir Sen, cea mai importantă aniversare a ţării.

Kim Jong-un, liderul care conduce de nouă ani Coreea de Nord, este într-o situație incertă de sănătate după ce ar fi suferit o operație pe cord, susține presa internațională. De altfel, boala cardiovasculară vine în urma faptului că fuma enorm de mult, dar și mânca excesiv, devenind obez, după cum se poate vedea în orice imagine în care a apărut.

Adauga un comentariu