Bursa Barfelor

La un cico în centru, în timp de lucru. Discuții curioase, la terasă, cu un bărbat misterios

Publicat: 01 oct. 2020

La final de rubricuță, babetele vă mai povestesc una scurtă despre o madamă de la noi din târg care își caută de lucru în timpul de lucru. Ei bine, madama Monicuța cu Pandele de la Derefțiunea agricolă era bine mersi pe terasa de lângă, ziua în amiaza mare, la un cico. Ei, mai sunt funcționari din ăștia plătiți cu cârca de lovele să o bată în cap toată ziua, nu e bai asta. Numai că Monicuța era acolo cu un endevid misterios, discutând aprins chestii. Nu erau ele chiar chestii de răsaduri, irigații, popușoi și cartofi noi. Erau alte discuții mai profunde, despre care babetele nu vă zic acuma că nu e frumos să intre cu lopata pe terasă, lângă om.

Comentarii
  • Așa și!? Trebuie să vă ceară voie cu cine să vorbească? PSD-isti securiști! Nu plătește taxa și o urmăriți? Voi chiar credeți că nu se prinde nimeni cum hărțuiți oamenii care nu va cad în plasă?

  • Tipa e misto si selectiva. O las sa se lamureasca si cu terasistul si astept sa treaca sfintele sarbatori si pe la sfarsitul lui octombrie intru in pacat cu ea. Am remarcat ca se uita dupa mine. E de bine.

Adauga un comentariu