Local

La un pas de tragedie. Această femeie a scăpat ca prin urechile acului

Publicat: 15 nov. 2019
_____ Vizualizări 0 Comentarii
La un pas de tragedie. Această femeie a scăpat ca prin urechile acului

O femeie din Iași a fost transportată de urgență la spital după ce a fost implicată într-un accident rutier. Aceasta a avut nevoie de îngrijiri, întrucât a suferit mai multe traumatisme și o fractură. Din informațiile care au apărut, femeia a fost acroșată de un autoturism, în timp ce încerca să traverseze prin loc nepermis.

„În cursul zilei de joi, la Unitatea de Primire Urgențe a Spitalului «Sf. Spiridon» din Iași a fost transportată o pacientă în vârstă de 46 de ani. Aceasta a fost preluată de către un echipaj medical, după un apel la 112. Cadrele medicale au constatat că pacienta era policontuzionată, prin accident rutier”, precizează prof. dr. Diana Cimpoeșu, coordonator UPU-SMURD Iași.

Cadrele medicale au constatat că pacienta a suferit mai multe traumatisme, contuzii, dar și o fractură. Aceasta a primit îngrijiri și a fost internată pentru tratament de specialitate.

„În momentul în care a ajuns la spital, pacienta a fost diagnosticată cu traumatism cranio-cerebral și traumatism toraco-abdominal. Totodată, aceasta prezenta mai multe contuzii. Pacienta a mai suferit și o fractură, la nivelul membrului inferior drept. Aceasta a primit îngrijiri și a fost internată pentru a beneficia de tratament de specialitate, la Ortopedie”, adaugă medicul ieșean

Adauga un comentariu