Eveniment-Social

La USV Iași găseşti 4 facultăți și 17 specializări, dotări la standarde europene

Publicat: 20 iun. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Alege să studiezi despre securitatea alimentară! –

Dacă termini liceul este important de unde îți începi drumul în viață. Dacă ești părinte vrei să știi ce perspective îi oferi copilului tău. Acum, mai mult ca niciodată, practica și educația ancorate în câmpul muncii sau în mediul de afaceri devin componente esențiale în instruirea tinerilor. Căutați facultăți, universități care să fie capabile să îi pregătească pentru integrarea în societate!

Universitatea de Științele Vieții „Ion Ionescu de la Brad” este în proces continuu de modernizare, are profesori tineri, implicați în proiecte de cercetare, consultanță și oferă ajutor absolvenților dincolo de mediul academic.

Alege să studiezi despre cum poți controla un domeniu esențial al lumii – Alimentația! De la materia primă până la prelucrarea produselor alimentare, la produsul finit, controlat și expertizat.

Universitatea de Științele Vieții „Ion Ionescu de la Brad” îți oferă toate condițiile:

Tehnologii și laboratoare de ultimă generație

Campus universitar modern

Pregătire practică în baze proprii

200 de cadre didactice cu expertiză națională și internațională

Burse de studiu și sociale între 750 și 1200 lei

Facultățile de Agricultură, Horticultură, Ingineria Resurselor Animale și Alimentare și cea de Medicină Veterinară au recunoaștere europeană pentru 17 specializări din topul cerințelor pieței muncii.

Pregătim pentru viitor ingineri pentru agricultură, horticultură, biologie, ingineria și managementul afacerilor agricole, protecția mediului, zootehnie, industria alimentară, alimentație publică și turism, biotehnologii agricole, precum și medici veterinari.

Detalii pe:

https://www.facebook.com/uaiasi/

http://www.uaiasi.ro/admitere/

https://www.youtube.com/channel/UCU-JPbY0PkIEfmUWIYHleBA

Adauga un comentariu