Sport

Larisa Iordache a ieșit din spital. Nu se știe dacă va putea participa la Campionatul European de Gimnastică Artistică de la Basel, Elveția

Publicat: 24 apr. 2021
Larisa Iordache
Larisa Iordache

Larisa Iordache a părăsit spitalul, după ce a fost diagnosticată cu infecție la rinichi. Însă participarea în finalele de barna și sol, de duminică, de la Campionatul European de Gimnastică Artistică de la Basel, Elveția, este încă incertă.

De pe patul de spital, Larisa a găsit puterea să zâmbească. Într-un videoclip postat pe contul personal de TikTok, sportivă a apărut jovială, dansând, chiar dacă avea o branulă.

Larisa Iordache a ajuns la spital după ce s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Tokyo, din cauza unei infecții renale

Sportiva a declarat pentru Antena 3 că este internată în spital și a recunoscut că a concurat cu o criză renală în momentul în care a reușit să obțină calificarea la Jocurile Olimpice de la Tokyo.

Cristi Moldovan, unul dintre antrenorii Larisei, a povestit că a vizitat-o la spital astăzi și că sunt șanse chiar mâine ca sportiva să fie externată.

Rămâne de văzut, în acest moment, dacă starea de sănătate îi va permite sportivei să concureze în finalele de individual compus sau în cele de la bârnă și sol unde este calificată.

Comentarii
Adauga un comentariu