Cancan ultimă oră

Laura Cosoi, adevărul despre relația cu Smiley. De ce sunt încă cei doi legați

Publicat: 15 oct. 2020

S-au iubit cu mare patos, iar momentul în care și-au spus „adio” a reprezentat un șoc pentru toți fanii lor. Acum, fiecare are viața lui, însă Laura Cosoi și Smiley, căci despre ei este vorba, sunt încă legați de un lucru extrem de important.

Laura Cosoi a vorbit, recent, în cadrul unui interviu, despre relația pe care a avut-o cu Smiley. Blondina a mărturisit că atunci când ea l-a cunoscut pe artist, acesta făcea parte din trupa Simplu și nu era atât de cunoscut în industria muzicală.

Laura Cosoi, dezvăluiri despre relația cu Smiley

Mai mult, Laura Cosoi a vorbit și despre momentul despărțirii, dar și despre alte detalii inedite și intime, din interiorul cuplului lor. Printre multe acestea, vrem să vă spunem doar atât: Laura Cosoi și Smiley încă sunt legați de un lucru extrem de important.

„Eu am început relația cu Andrei când nu era Smiley de astăzi, ci doar un cântăreț, iar eu o actriță. Apoi el a devenit foarte iubit și cunoscut pe plan muzical.

S-a desprins de trupa Simplu, lucru pe care eu l-am văzut bun de făcut și chiar cred că este unde trebuie acum. Amândoi am avut această problemă legată de comunicare, fiindcă orice comunicam profesional trebuia să avem disponibilitatea de a răspunde și curiozităților din viața personală.

Cu cât publicul iubește mai mult cuplul respectiv, cu atât va dori răspunsuri numeroase despre viața lor împreună. Mergând pe această rețetă, evident că amândoi eram în proiecte și eram gestionați de un PR care comunica pentru noi.

Apoi ne-am despărțit și am putut să luăm în mâinile noastre comunicarea propriei persoane. Nu mai eram împreună, nu mai aveam proiecte comune, iar eu nici măcar nu mai lucram pentru televiziunea respectivă”, a declarat actrița.

Pe cei doi încă îi mai leagă un lucru extrem de important și anume un cățel din rasa Yorkshire Terrier Toy -, Jazz, pe care, de altfel i-l făcuse cadou, în timpul relației.

Adauga un comentariu