Cancan

Laura Cosoi și-a botezat fetița în Maramureș. Cum au petrecut invitații

Publicat: 05 oct. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Laura Cosoi și-a botezat fetița în Maramureș. Cum au petrecut invitații
Laura Cosoi și Cosmin Curticăpean și-au botezat fetița în localitatea Baia Sprie din Maramureș

Vedeta ieșeană Laura Cosoi și-a botezat fetița în Maramureș, iar petrecerea de după a avut loc la pensiunea Casa Olarului. Dintre invitați, în afară de rude, au mai participat Adela Popescu și Radu Vâlcan, Monica și Nicolai Tand, dar și designerul Stephan Pelger. Cum vremea a ținut cu ei și cu micuța Vera, petrecerea a avut loc în curte.

Frumoasa actriță Laura Cosoi și șotul ei Cosmin Curticăpean și-a creștinat fetița, Vera, care a venit pe lume chiar în ziua de Sfânta Marie Mare. După slujba religioasă, petrecerea s-a desfășurat la o pensiune rustică din Baia Sprie, Casa Olarului.

În urmă cu doi ani, actrița și-a invitat familia și prietenii la botezul primului său copil tot în Maramureș. De data aceasta printre oaspeți s-au numărat și Adela Popescu și soțul acesteia, Radu Vâlcan, prieteni buni ai cuplului. Au mai luat parte la eveniment Monica și Nicolai Tand, dar și designerul Stephan Pelger.

Actrița Laura Cosoi și-a botezat fetița în Maramureș

Laura Cosoi și Cosmin Curticăpean au organizat un botez tradițional în Maramureș pentru fiica lor, Vera. Cea de-a doua fetiță a cuplului a fost creștinată în aceeași biserică în care a avut ceremonia de botez și pentru sora ei mai mare, Rita. Este vorba de lăcașul de cult din Baia Sprie, oraș în care tatăl fetițelor, Cosmin Curticăpean, s-a născut şi a copilărit.

Atât gazdele, cât și invitații au purtat ținute relaxate, potrivite pentru cadrul în natură ales. Laura Cosoi a îmbrăcat o frumoasă rochie lungă, de culoare bleu, extrem de lejeră, ce s-a încadrat perfect în tema botezului.

Au avut parte de timp frumos, așa că petrecrea a avut loc în curte iar mulți din invitați au purtat costume tradiționale completând parcă peisajul de petrecere câmpenenească. La creștinarea fetiței Laurei Cosoi n-au lipsit, bineînțeles, nici datinile, invitații primind mărturii de botez cu câte un fir de busuioc prins de icoana Maicii Domnului.

Botez tradițional în Maramureș

Bebelușa Vera a purtat două ținute de gală, la fel ca mămica ei. Momentele din timpul botezului au fost unele extrem de emoționante pentru fericiții părinți, dar și pentru toți care au fost în biserică. Întorși de la biserică, Laura Cosoi, Cosmin Curticăpean și invitații lor s-au bucurat de muzica Fraților Petreuș și au savurat preparate tradiționale din zona Maramureșului.

Laura Cosoi a postat pe contul personal de Instagram un filmuleț înduioșător din timpul ceremoniei religioase. În imagini se vede că părinții micuței Vera sunt emoționați și foarte fericiți să fie alături de fetița lor.

De asemenea, Laura Cosoi și soțul ei au împlinit cinci ani de la cununia civilă și se declară mai fericiți ca oricând. Cei patru formează o familie frumoasă, iar acest lucru se poate observa cu ochiul liber. Iar acum, în weekend, Laura Cosoi și-a botezat fetița în orașul natal al soțului ei.

Adauga un comentariu