Cancan

Laura Vass dezvăluie drama pe care a trăit-o cât timp s-a iubit cu un bărbat însurat

Publicat: 28 apr. 2020

În anul 2007, Laura Vass și Copilul de Aur făceau senzație cu manelele lansate pe piața muzicală și au urmat ani întregi de succes, evenimente și o viață liniștită. Toate aceste lucruri se întâmplau pe vremea când manelista era doar o copilă și habar nu avea ce urma să-i rezerve viața și prin ce chinuri va fi nevoită să treacă.

Protejată în copilărie de Dan Bursuc, Laura Vass avea fanii la picioare, evenimente unul după altul, bani cu nemiluita și o viață lipsită de griji. Cu toate acestea, manelista a îndurat o dramă care a marcat-o pentru totdeauna și pe care ar dori-o uitată.

Totul a pornit de la o relație pe care Laura Vass a avut-o cu un bărbat însurat, relație care a durat nici mai mult, nici mai puțin de 7 ani. La momentul respectiv, manelista a trecut prin chinuri groaznice și a îndurat umilinte de nedescris din partea soției iubitului său, care a bătut-o fără milă și a tuns-o, batjocorind-o.

„Eu am tras de această relaţie. A fost şi o perioadă roz, dar apoi nu a mai mers. La noi a fost vorba de gelozie. Mă suna mereu şi întreba unde sunt şi cu cine. Am renunţat la muzică pentru el. După ce a terminat relaţia, m-am stabilit la Londra. Au fost ani pierduţi din punct de vedere social. În aceşti ani petrecuţi cu el eu am învăţat multe. M-a marcat tot şi nici acum nu sunt pregătită pentru o relaţie”, a spus Laura Vass.

Asta nu este, însă, singura durere care i-a marcat viața Laurei Vass, căci artista a renunțat la muzică într-o perioadă și a lucrat ca ospătăriță, în Londra, pentru a-și câștiga pâinea.

„Întâlneam români care mă cunoșteau și mi-era rușine că fac asta. Mi-era dor de muzică. Am dispărut așa dintr-o dată, deși eram prezentă, pentru că muzica se asculta. În 2009 spre 2010 am venit să apar la televizor să le spun oamenilor că nu am murit, că sunt bine. Atunci i-am spus lui Dan Bursuc faptul că vreau să mă reapuc de muzică”, a mai spus artista în presă, imediat după revenirea din Londra.

Comentarii
  • … Ce jeg de specimen a fost de a acceptat din partea soției asa ceva…?Orice ai fi făcut ca soție nu m.as fi apucat sa ma prestez la asa ceva…pt.un 🐂 care din moment ce merge în alta parte…nu se respecta pe el însuși…familia nici atât…De când lumea bărbații căsătoriți au avut amante…Poi nici cu cele căsătorite nu îmi e rușine…Fac mai mult decât cele singure…Asa ca nunar trebui sa îți găsești vina…Nimic nu e întâmplător în viata…O VIATA BUNĂ SA AI… Sper sa dai lecții soțiilor asemeni…Bleah…Nu mi.ar fi trebuit asa femeie în viata mea…MAHALAGIOAICA direct…

Adauga un comentariu