National

Laura Vicol, mesaj tăios la adresa PNL: „Nu mai este un partid istoric este doar istorie”

Publicat: 07 iul. 2021
Laura Vicol
Laura Vicol

Laura Vicol, deputat PSD, a comentat scandalul din interiorul PNL despre care spune că nu mai este un partid istoric este doar istorie.

Deputatul PSD, Laura Vicol a precizat că nu îi pare rău de ceea ce se întâmplă în PNL, acolo unde, spune ea se frizează ridicolul prin toate aceste discursuri şi activități în care practic s-a uitat de guvernare şi de România.

„Mie nu îmi pare rău de ceea ce se întâmplă în PNL pentru că frizează ridicolul prin toate activitățile care se produc în interiorul acestui partid care nu mai este un partid istoric este doar istorie.

Îmi pare rău de România pentru că în această competiție internă, care ar trebui să fie una fairplay, s-a uitat de actul de guvernare. Acești oameni sunt încă la guvernare, acești oameni conduc o țară de care se alege praful, bucată cu bucată, zi de zi. Pe ei nu-i mai interesează nimic din ceea ce se întâmplă cu noi. Uitați că este posibil să apară acest val 4,5,180 nu îi mă interesează.

Sunt atâtea probleme și atâtea nenorociri în această țară și pe ei îi interesează să își împartă ciolanul. Şi la cum și-l împart nu pot să îi caracterizez și nu pot să îi compar decât cu niște găști de interlopi pentru ca aşa s-a ajuns să te îmbrâncești, să te înjuri, să te zgârii și să faci ceea ce fac ei aici”, a spus deputatul PSD, Laura Vicol.

Laura Vicol, mesaj dur la adresa Guvernului: „Consultările cu administraţiile locale au fost o glumă”

Deputatul PSD Laura Vicol lansează un atac împotriva Guvernului căruia îi reproșează că împarte din nou România, de data aceasta prin PNRR.

În condiţiile în care pentru proiectele din judeţele Olteniei nu au fost alocate fonduri prin Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă, deputatul PSD Laura Vicol susţine că acesta este un semnal privind faptul că actuala guvernare împarte România în două, între administraţiile USR, PNL şi UDMR vs. restul.

„Consultările cu administraţiile locale au fost o glumă. Aleşii locali din Oltenia au fost trataţi cu spatele de Cristian Ghinea şi Florin Cîţu. Concluzia este că fondurile alocate proiectelor de investiţie din Oltenia sunt infime, pentru că acest Guvern împarte ţara. Un proiect atât de important precum Autostrada Craiova-Lugoj nu a fost inclus pe lista celor sprijinite prin PNRR.

Este inadmisibil. Este o bătaie de joc la adresa oamenilor din sudul României. Aici nu este vorba doar de incompetenţă, ci şi de rea-credinţă, de o acţiune deliberată de a ignora nevoile românilor din această zonă a ţării” susţine Laura Vicol.

Adauga un comentariu