Cancan

Lavinia Petrea, îndrăgostită de Mihai Bendeac. Cine i-a dat de gol

Publicat: 07 mai 2021
Lavinia Petrea îndrăgostită Mihai Bendeac
Lavinia Petrea și Mihai Bendeac au fost colegi de liceu, știrista fiind chiar îndrăgostită de actor

De curând s-a aflat că Lavinia Petrea a fost îndrăgostită de Mihai Bendeac, însă totul se întâmpla pe când cei doi erau liceeni. Astfel, cei doi erau erau colegi, însă actorul nu i-a răspuns la sentimentele de iubire. Totul s-a aflat de curând, chiar din gura dirigintei lui Mihai Bendeac, care a fost invitată la emisiunea iUmor.

Chiar dacă acum lucrează la televiziuni concurente, actorul Mihai Bendeac și știrista Lavinia Petrea au fost colegi de liceu. Mai mult, juratul emisiunii iUmor susține că prezentatoarea de știri chiar a fost îndrăgostită de el în primii doi ani de liceu.

Lavinia Petrea, îndrăgostită de Mihai Bendeac

Prezentatoarea știrilor Pro TV Lavinia Petrea, în vârstă de 37 de ani, și Mihai Bendeac au urmat același liceu. Potrivit actorului, în clasele a IX-a și a X-a, jurnalista a fost îndrăgostită de el. Printre invitații surpriză din emisiunea iUmor, în cadrul căreia este jurat, s-a numărat și diriginta lui Mihai, care a adus cu ea câteva fotografii din liceu. Astfel, s-a aflat despre legătura dintre prezentatoarea TV Lavinia Petrea și actorul Mihai Bendeac. Într-una dintre imagini, Lavinia își ține brațul după gâtul actorului.

„După cum puteți observa, mă ținea așa, după umăr, Lavinia Petrea care acum este la Pro TV și care îmi arăta sentimente de iubire în clasa a noua și a zecea și eu, ca un cretin ordinar ce sunt, nu i-am întors sentimentele. Acum ea este superbă și eu sunt un dobitoc”, a declarat Mihai Bendeac.

Lavinia Petrea are o familie frumoasă

În prezent, Lavinia Petrea este căsătorită cu procurorul Romulus Varga. Cuplul are împreună trei copii, un fiu și două fiice, Mathias, Klara și Karin. Invitată în platoul emisiunii La Măruță, prezentatoarea TV a povestit cum a fost cerută în căsătorie.

„Atunci când te uiți la soțul tău și simți că el este Făt Frumos la care visai în copilărie, cred că este suficient. (…) M-a cerut în căsătorie într-un mod deosebit. Mi-a adus de ziua mea un tablou care reprezenta o stereogramă. Este o imagine care, aparent, nu înseamnă nimic. A mea era maro. El îmi vorbise despre stereograme și mă învățase să privesc o astfel de imagine pentru că în interior se află cu totul altceva, o pictogramă 3D. M-am uitat la tablou, iar în interior erau un el și o ea, iar el stătea în genunchi. Deasupra erau inițialele noastre. Atunci m-a cerut în căsătorie”, a povestit Lavinia Petrea.

Povestea inelului de logodnă

În ceea ce privește inelul de logodnă, Lavinia Petrea își aduce aminte cu plăcere de povestea acestuia. Într-o iarnă, Lavinia a pierdut inelul în zăpadă, însă, miracol, soțul ei l-a găsit noaptea, în timp ce dormea. Când s-a trezit, Lavinia Petrea a avut parte de o surpriză nemaipomenită.

„Inelul de logodnă are o poveste foarte frumoasă. (…) El s-a gândit foarte bine. L-a desenat cu un bijutier în așa fel încât verigheta care a urmat să fie elementul care completează inelul de logodnă, iar verigheta lui este al treilea element. (…) Acum aproximativ un an am pierdut-o în zăpadă. (…) Am fost foarte tristă și dimineața când m-am trezit mi-am dat seama că o am din nou pe deget. Între timp, el a mers acolo cu un detector de metale să o găsească. A găsit-o și în timp ce dormeam mi-a pus-o pe mână”, a mai dezvăluit Lavinia.

În altă ordine de idei, dincolo de faptul că Lavinia Petrea a fost îndrăgostită de Mihai Bendeac, în cazul soțului ei a fost dragoste la prima vedere.

Adauga un comentariu