Bursa Barfelor

Le tremură epoleții după incidentul din buricul târgului! Se anunță schimbări nasoale!

Publicat: 27 ian. 2021

În deschiderea ediției de astăzi, babetele bârfitoare vă prezintă una tot despre nește băieți cu epoleți, de pe vârful jandarmeriilor și pulițiilor de pren Ieși. Cică, după incidentul din buricul târgului, de Zâua Micii Uniuni, mai mulți amploaiați de pe la Interne au fost trași de urechi de la nivel central. Mai mult, cică băjeții de la Bucale sunt supărați foc, în special pe jandarmi. Cică, în plus, și amploaiații de pe la Locală au cam fost luați la întrebări după pățania cu iaurtu’!

Gurile rele zic că nici șăfii de la Puliția națională nu au scăpat de urecheală de la nivel central. Asta, pentru că, spun băjeții de la Bucale, nenea ăla cu iaurtu’ putea avea o cu totul altă substanță la purtător și ieșea ceva mult mai grav din tătă povestea aiasta. Acu’, nu se știe care va fi rezultatu’, dar babetele nu exclud ca vreo câțiva amploaiați să sară din schemă!

 

 

Comentarii
  • Iaurtul era pentru Costel spagarul. Tabla Alexe dar el era ascuns sa nu-l vada multimea. Si era singur ca fosta sotie Raluca merge la psiholog

  • Seful Politiei Locale trebuie demis pentru un incident atat de grav. De altfel trebuia sa isi dea demisia dar cum din politist, om nu mai poti face era de asteptat ca un astfel de specimen sa nu realizeze ca nu este de ajuns sa stai cu rame fumurii in rand cu seful. Sarcina lui la astfel de evenimente era sa asigure intreg dispozitivul de paza si protectie. Zamfirescu este unul dintre cei 3 vinovati. Il urmeaza Tiron si desigur cel care asigura servetelele de sters. Din pacate prea tarziu !

  • 1.Cine isi demite mana dreapta, cu care face combinatii? E ca si cum ti-ai da singur cu tesla-n koae. 2. Doar corectitudinea si cinstea te pot apara de astfel de atacuri, in rest nimeni ! Ce-o sa faca Chisleag, de-acu incolo? O sa iasa cu bodyguarzi dupa el? Nu, nu are cum. Sau va fi inconjurat la evenimente de mascati? Noo! Il ia lumea-n furci… Tiron? Ce sa faca ala, cu mersul lui impleticit? Si de ce ar trebui el sa faca ceva? NIMENI NU MAI POATE FACE NIMIC! Chisleag este compromis total. ALT PRIMAR, asta este de facut. Cinsitit, onest= iubit de oameni.

  • Chirica iesenii iti sunt alaturi fa plangere penala! Doar cativa mankatori de rahatel apreciaza gestul acelui infractor. Putea fi in loc de iaurt o alta substanta inflamabila sau etc care sa puna in pericol viata multora prezenti in piata. Acel protestar trebuia sa manifeste departe de multime, era altceva. VREM SA STIM CINE L-A MITUIT PE ACEL INDIVID, CINE L-A CHEMAT LA IASI CLAR SA FIE CA NU A VENIT PE CHELTUIALA LUI SI DIN INITIATIVA LUI, LA PUSCARIE CEI CARE NU MUNCESC SI NE PUN VIATA IN PERICOL

  • Oricand, oricine isi poate lua un c acatoi in fata. Sau o punga cu ch isat, daca tot vorbim de „alte substante”. Doar cinstea si onestitatea unui om il poate tine departe pe acesta de astfel de „substante”. Iar cine lanseaza proiectiele are, mai mult sau mai putin, justificarea functie de onestitatea celui ce se prezinta in public, printre oameni. Da-i cu praf de mers, expiratule! Dupa cum scrii , cam intuim cine esti… De cand te-au pus pe liber, ai coborat stacheta si lehai pe commenturi? Fraiere cu cioc.

  • Cand esti mort ,tu nu simți nimic suferă doar cei din jurul tău ,la fel și când ești prost.Asta o stiu de la bunicul înțelept om , mare dreptate avea fiei țărâna ușoară

  • Trebuia să-l picteze cu noroiul de pe străzi, pe care-l suportăm ca urmare a împrăștierii sale, cică, la deszăpezire !!! Superbogatul CHIRICĂ, spilcuitul, nu mai prididește în figuri, mai nou, pnliste . Așa-i trebuie, e puțin.

  • Hahaha….s-au kkt gaborii pe ei ca au fost urecheati….safuloii astia de prin interne sunt invatati sa stea drepti in fata politicului…mai sunt unii si prin sanatate…cu pupatul la purtator.

Adauga un comentariu