National

Legaţi în lanţuri şi torturaţi. Mai mulți oameni răpiți de o familie de romi au fost transformați în sclavi

Publicat: 05 iun. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Procurorii DIICOT din Maramureș au salvat de la sclavie mai mulți oameni sărmani pe care o familie de romi i-a răpit de pe stradă și i-a torturat în cel mai crunt mod cu putință. Legați în lanțuri, bătuți, înfometați și obligați să muncească în gospodărie ca niște robi – bieții de ei au ajuns piele și os. Pe unul dintre ei, mascații l-au găsit speriat, închis ca un câine într-o anexă. Vecinii știau de mult ce orori se petrec în casa groazei, dar nu au alertat pe nimeni. Atenție, sunt imagini și detalii cu un puternic impact emoțional!

Au cunoscut infernul

Imagini ale terorii și ale umilinței fără margini surprinse la descinderea mascaților în casa groazei din Bozânta Mică, din Maramureș. Stăpânii de sclavi, o familie întreagă de romi, sunt scoși rând pe rând și încătușați.

În temnița lor improvizată a fost găsit, legat cu lanțuri, un bărbat amărât – răpit de pe stradă în urmă cu doar câteva zile. Indivizii fără pic de milă l-au sechestrat, iar omul le-a povestit anchetatorilor că a fost bătut,înfometat și obligat să muncească în gospodărie până la epuizare…

Calvarul l-ar fi trăit deja alți patru năpăstuiți ai sorții. Anchetatorii descriu modul în care suspecții îi ademeneau în gospodăria lor, transormată în loc de tortură. Se urcau în mașini și stăteau cu orele în gările și autogările din orașe, acolo unde oamenii fără adăpost își fac de obicei veacul.

Transformați în sclavi

Odată ce puneau ochii pe victime, monștrii fie le răpeau pur și simplu, fie le amăgeau cu locuri de muncă bine plătite, cazare și mâncare. Bieții oameni băteau palma cât ai clipi, doar că, odată ce puneau piciorul în gosdpodăria suspecților, aveau să cunoască infernul. Erau închiși cu lacătul în diverse anexe din curte, bătuți până la sânge, înfometați și supuși la tratamente inumane, ce nu pot fi descrise – iar de teamă – acceptau să fie sclavi pentru acești indivizi care îi munceau ca pe niște robi, până picau din picioare.

Suspecții le luau telefoanele și buletinele pentru ca nu cumva vreunul dintre ei să dea alerta la poliție. Mai multe persoane au fost duse la audieri – iar cercetările continuă sub acuzația de trafic de persoane.

Adauga un comentariu