Actualitate

Legătura dintre Mihai Tudose și mafia italiană ‘Ndrangheta! Dezvăluiri de ultimă oră despre europarlamentarul PSD-ist

Publicat: 29 feb. 2024
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Legătura dintre Mihai Tudose și mafia italiană Ndrangheta Dezvăluiri de ultimă oră despre europarlamentarul PSD-ist
Mihai Tudose ar avea legături cu mafia 'Ndrangheta

Apar investigații bombă care ar trebui să îi intereseze pe procurorii români. PSD-istul Mihai Tudose ar avea legătură cu mafia italiană ‘Ndrangheta! Ciuma roșie PSD este oricum o organizație care aduce mai degrabă a clan decât partid politic. Sunt numeroase personaje controversate în siajul social democraților, sau chiar în Parlamentul României. Și alte partide precum PNL-ul se pot lăuda cu membri corupți, condamnați pentru fapte penale.

În perioada mandatului lui Mihai Tudose ca ministru al Economiei în Guvernul Ponta, compania la care soția sa era angajată a obținut mai multe contracte de la Compania Națională de Investiții, având un impact financiar semnificativ. Acest lucru a stârnit suspiciuni legate de o posibilă influență neetică în atribuirea contractelor, conform informațiilor anchetatorii.ro.

Firma la care era angajată soția lui Mihai Tudose, abonată la contracte cu statul

În timpul primului său mandat ministerial, En Electric Proiect Office, firma la care era asociată soția lui Mihai Tudose, a fost desemnată câștigătoare pentru mai multe contracte importante, cum ar fi cel pentru reabilitarea/extinderea rețelei de apă din Bușteni, județul Prahova, construirea unui complex sportiv în Turnu Măgurele, dar și modernizarea sursei de captare a apei în comuna Soveja, Vrancea.

În al doilea mandat al său, En Electric Proiect Office a obținut și contractul pentru construcția unei stații de epurare în Rovinari, județul Gorj. Înainte ca Mihai Tudose să fie ministru, En Electric a avut un singur contract cu Compania Națională de Investiții, semnat în august 2014, pentru reabilitarea rețelei de apă și canalizare din Azuga.

În două dintre procedurile organizate de CNI (pentru Turnu Măgurele și Rovinari) la care En Electric Proiect Office a câștigat în timpul mandatului lui Tudose, firma a fost singurul ofertant. Pentru contractul din Bușteni, a fost singura ofertă admisibilă.

Legătura lui Mihai Tudose cu mafia italiană ‘Ndrangheta

En Electric Proiect Office SRL, o companie înființată în 2011, cu sediul în București, este asociată cu afaceristul Rossano Granchi, care are legături cu interesele ‘Ndrangheta, conform constatărilor procurorilor italieni. Condițiile de licitație impuneau ca fiecare asociere de firme să aibă o cifră de afaceri de cel puțin 12,3 milioane de euro în ultimii trei ani. Cu toate acestea, En Electric, angajatoarea Corinei Tudose, a avut o cifră de afaceri de doar 67.101,87 euro, mult sub 1% din plafonul cerut.

Rossano Granchi are legături cu interesele ‘Ndrangheta

Finanțarea a venit de la asociații italieni: VAMS Ingegneria (2,27 milioane de euro) și Granchi SRL (14,3 milioane de euro). Granchi a mai colaborat cu firma soției lui Tudose la licitația pentru extinderea și modernizarea sistemelor de alimentare cu apă și canalizarea – epurarea apelor uzate în județul Botoșani. Conform presei locale din Vrancea, la multe dintre licitațiile organizate de Primăria Focșani sau Consiliul Județean Vrancea a participat și Blue Konnyk SRL din Golești, Vrancea, care are sprijinul firmei Granchi SRL. Blue Konnyk SRL este deținută de un fost consilier UNPR din Focșani, care are legături strânse cu Marian Oprișan.

În concluzie, conform investigației jurnaliștilor de la anchetatorii.ro, Mihai Tudose are legătură cu mafia italiană ‘Ndrangheta. Românii trebuie să înțeleagă că anul 2024 trebuie să fie anul schimbării, anul în care îi vom ”arunca” în toaleta istoriei pe acești politicieni care știu doar să fure!

sursă: anchetatorii.ro

Adauga un comentariu