Actualitate

Legătura lui Klaus Iohannis cu Emanuel Liechtenstein! Tatăl prințului l-a decorat pe președintele României

Publicat: 07 mai 2021
Colaj cu Emanuel von Liechtenstein , ursul împușcat și președintele Klaus Iohannis care este decorat de Nikolaus von Liechtenstein
Nikolaus von Liechtenstein, tatăl lui Emanul, prințul care a împușcat ursul din Covasna, l-a decorat pe președintele Klaus Iohannis

Au apărut, în spaţiul public, noi detalii despre legătura dintre președintele Klaus Iohannis și Nikolaus von Liechtenstein, tatăl prințului austriac care l-a omorât pe ursul de aur al României, Arthur. Se pare că președintele României a fost decorat de tatăl lui Emanuel Liechtenstein.

În presa din România a apărut, în urmă cu câteva zile informaţia precum că Emanuel Liechtenstein, prinț austriac, a împușcat un urs în România. Întreaga opinie publică a fost scandalizată de acest lucru mai ales că prințul primise derogare să împuşte un alt urs.

Klaus Iohannis a fost decorat de Nikolaus von Liechtenstein, tatăl prințului Emanuel cel care a împuscat ursul

Potrivit jurnaliştilor de la ziarul financiar, Josef-Emmanuel von und zu Liechtensein, este fiul lui Nikolaus von Liechtenstein, cel care deţine o asociaţie intitulată ” Societatea Europeană Coundenhove-Kalergi”. În calitatea de președinte al asociaţiei, acesta l-a decorat în 2020 pe președintele Klaus Iohannis cu distincţia ” Premierul European Coudenhove-Kalergi”.

Președintele Iohannis a fost decorat pentru rolul său în construcţia europeană iar ceremonia a avut loc chiar la Palatul Cotroceni în prezenţa lui Nikolaus von Liechtenstein.

Datele sunt oficiale şi au fost publicate pe site-ul oficial al Președinției și pot fi consultate de orice român. Prima dată, acest premiu a fost acordat fostului preşedinte Emil Constantinescu, după cum a afirmat însuşi Klaus Iohannis, în discursul de mulţumire pentru premiul acordat.

Alina Pippidi Mungiu a vorbit despre privilegiul acordat prinţului

Într-o emisiune TV, politologul Alina Pippidi Mungiu trăgea atenţia asupra faptului că legăturile dintre prinț şi România sunt la cel mai înalt nivel. Vorbim despre faptul că Pippidi a explicat că orice persoană care vine din zona respectivă trebuie să stea în carantină timp de 7 zile. Prinţul Emanuel a primit o derogare pentru a vâna 5 zile. Cu alte cuvinte, prinţul nu a stat nici măcar o zi în carantină iar acest lucru contravine legislaţiei în vigoare.

Exista un resort politic. Haideţi să fim obiectivi şi să le luăm pe rând! Să terminăm cu partea în care au dreptate ăştia care au ţipat foarte tare. Deci, cineva, un străin capătă derogare timp de 5 zile pentru vânătoare, dar carantina când vii în România, dinspre Austria şi Germania, durează minim 7 zile. Eu dacă vin din Germania, chiar dacă am un test PCR negativ, stau 7 zile în carantină în România până am dreptul să fac un al doilea test. Întreb cum poţi cere derogare de vânătoare de 5 zile când tu defapt ar trebuie să fii în carantină 7 zile!

Eu fac parte din oamenii care citesc anxios acest liste galbene din aceste ţări. Am venit în Germania şi nu m-am putut întoarce în Germania pentru că țara a pus România pe lista de risc, dar şi România a pus Germania pe lista de risc. Austria nu a fost scoasă niciodată de pe lista cu țări de risc, este pe lista galbenă. Asta înseamnă carantină de o săptămână. Faptul că a existat un privilegiu este evident (…) a explicat Alina Pippidi Mungiu.

Comentarii
  • Printul lui peshte prajit, nu esti interesat si de trofeul celui mai mare bou ranjit de balta din Europa? Este la rezervatia de la coceni!

  • E foarte clar! Turma de oi, admirați-l pe Klaus! Cit e de deștept, ce mult ii plac decorațiile și titlurile, cit e de fudul, în prostia lui, cum ii curg mucii la UE și în America, ce bine conduce guvernul spre noi realizări și ce bine ne duce de ripa! Povestea prostiei omenești a fost scrisa în Romania

  • Veorica a fost propulsată de Securitate pentru a avea și retardatul statului un contracandidat pe măsură. Diferența ar fi fost de omenie, țereanca aia a înfiat copii în timp ce retardatul a dobândit ilegal diverse imobiliare.

  • Daca tot visa la pielea ursului trebuia sa o obtina in lupta dreapta cu acesta. Atunci putea sa se impauneze in fata prietenilor si doamnelor din aturajul sau cat doreste. Prin folosirea unei o arme pentru omorarea de la distanta unui animal care nu-l deranjase cu nimic si care isi vedea de treaba lui nu inteleg in nici un fel satisfactia doniei salel. Mai bine isi dona banii platiti care se pare ca-i prisoseau unor oameni sau unor copii necajiti care sunt cu duiumul atat la noi cat si in lumea larga. Personal imi doresc din tot sufletul sa fie condamnat si sa nu mai aud niciodata nimic de el. In ceea ce priveste adunatura de concetateni care l-au ajutat sa-si duca la indeplinire „eroica” fapta m-as bucura sa-i tina de urat printului la puscarie . Avand in vedere onorabilitatea conducatorilor nostri preocupati doar de confectionarea dosarelor penale adversarilor politici sunt convins ca nu se va intampla nimic din toate aste.

  • Mai nou, toți timpitii fanatizati folosesc mult „dacă”! Dacă era, dacă făcea… Dar căcatul actual le place mult!

  • Da de ce tampiti nu are dreptul fiecare la o parere,crezi ca daca esti asistat social psd ist esti mai destept,nu esti un fraier care ai fost in stare sa votezi o analfabeta

Adauga un comentariu