Cancan

Legătura nebănuită dintre Vulpița și Cosmina Adam, noua asistentă a Mirelei Vaida

Publicat: 07 iul. 2020

Cosmina Adam și Vulpița au ceva aparte în comun! Ce legătură este între cele două? Noua asistentă de la Acces Direct i-a dat vestea Mirelei Vaida.

Ce au în comun noua asistentă de la Acces Direct și Vulpița?

Surpriza a fost mare în rândul fanilor emisiunii atunci când au văzut-o pe noua asistentă de la Acces Direct. În urma glumei făcute de Vulpița și de Mirela Vaida, cei mai mulți au crezut cu tărie că moldoveanca îi va lua locul lui Emily Burghelea, dar nu a fost așa. Cea care a venit rapid să întregească echipa este Cosmina Adam, cântăreață de muzică populară. Tânăra a preluat ștafeta de la Emily, după ce cea din urmă a demisionat în direct în urma unui scandal cu producția din cauza Veronică Stegaru. În prima ediție a noii asistente, aceasta a țiut să precizeze că este și ea tot din Vaslui, la fel ca soții Stegaru.

Mai mult decât atât, a susținut că o va ajuta pe tânăra de 21 de ani dacă va avea nevoie, în special dacă și-ar dori un șofer pentru drumul spre casă. „M-a auzit (n.red – Vulpița) vorbind la telefon și m-a întrebat dacă sunt moldoveancă. I-am zis că da și, culmea , sunt chiar din Vaslui ca și ea. Pot să o mai iau cu mine când mă duc acasă, o las pe drum. Eu fac drumuri dese la Vaslui”, a mărturisit noua membră a echipei Acces Direct.

„Nu vă puteți închipui cât de fericită sunt”

„Dragii mei, începând de astăzi, pot spune că traiectoria vieții s-a schimbat cum nici nu mi-am putut închipui. Visurile mele devin realitate, sunt asistenta emisiunii @acces_directoficial și reporter special. Nu vă puteți închipui cât de fericităăăăă sunt și ce simt eu acum! Mulțumesc celor ce s-au gândit la mine! ♥️ Visați cu ochiul minții! 😉

Adauga un comentariu