Actualitate

Lia Olguța Vasilescu, atac devastator la un lider al PNL: „Ia uite ce tun a dat, prin firma mamei!“

Publicat: 31 mai 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Lia Olguța Vasilescu atac devastator la un lider al PNL Ia uite ce tun a dat prin firma mamei

Deputatul PSD, Lia Olguța Vasilescu, devoalează un ”tun” dat de liberalul Dan Vîlceanu. Acesta ar fi obținut un contract cu statul, printr-o firmă deținută de mama sa și controlată de tatăl său.

”Nu sunt bani de pensii? Ia uite ce tun a dat, prin firma mamei, liberalul Dan Valceanu! 39 de miliarde lei vechi! O fi la vârsta de pensionare mama domnului? O ști cum se trăiește cu o pensie sub 1.000 de lei, asemenea a doua milioane de vârstnici din România? Pariez că nu!”, scrie Lia Olguța Vasilescu.

39 de miliarde de lei vechi i-a dat Sorinel Boza lui Dan Vîlceanu, pe un contract de frunizare de tablă, încheiat de CEO cu TREFO SRL, firmă deținută de mama presedintelui PNL Gorj si condusă de tatal acestuia, pesedistul Eugen Vîlceanu. Boza i-a dat atâția bani ca să-l țină în funcție.

Deputatul PNL de Gorj Dan Vîlceanu și o rudă a lui de gradul I au încheiat doar în 2016 cu Complexul Energetic Oltenia contracte a căror valoare totală depășește 63 de miliarde de lei vechi, scrie jurnalistul gorjean Narcis Daju pe facebook.

„Succesul în afaceri al președintelui PNL Gorj este invers proporțional cu ”succesurile” din activitatea lui politică. La alegerile parțiale de duminica trecută din comuna Telești, candidatul PNL Gorj, desemnat de Vîlceanu, a obținut doar 157 de voturi, dintr-un total de 1544 de voturi exprimate.  Așadar, nu se poate spune că vreo felie din profitul pe care-l face Vîlceanu din contracte cu statul este folosit pentru consolidarea inexistentei opoziții din Gorj.  Și totuși, în ultima declarație de avere depusă la Parlamentul României Vîlceanu a scris că nu are niciun ban, în niciun cont. Avem încă o dovadă că, în Gorj, PNL e doar o platformă de făcut bani, și de prostit proștii.  Din fericire, proștii care pun botul la vrăjeala lui Vîlceanu sunt din ce în ce mai puțini“, scrie Daju.

Adauga un comentariu