Actualitate

Lia Olguţa Vasilescu, reacție devastatoare la acuzații lui Florin Cîţu: „Apocalipticule, e fix jobul tău!“

Publicat: 14 nov. 2019
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Lia Olguţa Vasilescu reacție devastatoare la acuzații lui Florin Cîţu Apocalipticule e fix jobul tău

Lia Olguţa Vasilescu, fost ministru al Muncii, îi răspunde actualului ministru de Finanţe, Florin Cîţu. Acesta acuză o „gaură” la bugetul de pensii. Vasilescu afirmă că în guvernarea PSD s-a redus deficitul la pensii de la 16 miliarde de lei la 3 miliarde de lei. Vasilescu îl acuză pe Cîţu că transmite mesaje prin care vrea să pregătească populaţia pentru măsuri de austeritate.

„Să îi răspundem şi ministrului CÎțu care a ieşit azi ca mâțu să miorlaie că vine austeritatea peste romani din cauză de PSD, deşi guvernează ei…

1. Se plânge de un deficit de sub 3 mld lei la pensii anul acesta. Când noi am preluat guvernarea, acest deficit era de 16 mld lei. După mintea Citului e mai rău acum…

2. Tocmai transferul contribuţiilor pe care îl contestă PNL, fiindcă nu au cum să recunoască faptul că ieşeau degeaba în piaţă la proteste când noi aveam dreptate să facem aceasta inginerie, a ajutat la scăderea deficitului şi la capacitatea statului de a majoră punctul de pensie. Pentru că pensiile nu au crescut din împrumuturi, ci din mai bună colectare la buget ca urmare a transferului contribuţiilor.

Trebuie reincriminată infracţiunii de stopaj la sursă

3. Ca să elimine TOTAL deficitul la pensii, trebuie închis cercul şi adoptată legea lui Teodorovici care prevede reincriminarea infracţiunii de stopaj la sursă, fiindcă sunt încă mulţi angajatori care nu vărsa contribuţiile deşi acestea reprezintă acum banii angajaţilor şi e furt ceea ce fac.

4. Cîțu nu îşi cunoaşte nici măcar atribuţiile ca ministru de Finanţe. El mă acuza pe mine, ministrul Muncii, de proastă colectare a contribuţiilor. Apocalipticule, e fix jobul tău ca ministru de FINANŢE, pentru asta te plătim!

5. Întrebat fiind azi dacă vor creşte pensiile anul viitor, face acelaşi joc de balet ca şi baubaul de la Muncă. Spune că va respecta legea în vigoare! Legea în vigoare acum, care prevede creşteri sau legea în vigoare de după turul 2, fără creşteri, eventual şi cu impozitarea pensiilor sub 2000 lei?”, scrie Lia Olguţa Vasilescu pe Facebook.

Adauga un comentariu