Local

Liberalul Răzvan Timofciuc face presiuni la dezvoltatorii imobiliari din oraș. Se crede organ de control – FOTO

Publicat: 07 nov. 2019

UPDATE: Într-o postare care s-a vrut lacrimogenă, pe o pagină de socializare, Răzvan Timofciuc minte cu neruşinare. El nu a mers în zona Copou ca să facă vaccin la copil (ce penibil este să ajungă să se folosească de copil pentru a-şi duce războaiele lui cu dezvoltatorii), nici să-şi parcheze maşina în zonă, ci ca să şicaneze dezvoltatorul imobiliar care construieşte în Copou. Culmea este că acest dezvoltator imobiliar a câştigat toate procesele, inclusiv cele intentate pentru anularea autorizației de construcţie şi tocmai de aceea i-a şi spus lui Timofciuc că nu va plăti niciun ban la campania electorală a PNL Iaşi.
Mai mult decât atât, Răzvan Timofciuc şi-a umflat muşchii, profitând că PNL a ajuns la putere şi l-a ameninţat pe dezvoltator că va vorbi chiar cu ministrul de Interne, Marcel Vela!

Bătaie totală de joc la adresa proiectelor ce țin de dezvoltarea orașului. Un consilier local a ajuns să facă presiuni din ce în ce mai mari cu proiectele urbanistice din municipiul Iași. Liberalul Răzvan Timofciuc a ajuns mai nou să se creadă organ de anchetă. Acesta a fost surprins astăzi, 7 noiembrie, în Copou, pe unele șantiere din zonă, încercând astfel să pună presiune pe acei dezvoltatori imobiliari care au proiecte în zonă. În Consiliul Local nu votează nici un proiect urbanistic zonal din ordinul protectorului său, deputatul scandalagiu Marius Bodea. Nu este de acord nici cu proiectele de investiții ale primăriei. Însă mereu caută motiv de harță și scandal.

A ajuns să pună presiune pe dezvoltatorii imobiliari din oraș. Îi amenință cu controale și procese și chiar cu proteste stradale.

Șantaj la dezvoltatorii imobiliari?

Ce face însă junele liberal? Acesta caută să-i șantajeze pe dezvoltatorii imobiliari, să-i determine să cedeze presiunilor
și să contribuie la buzunarul lui Marius Bodea. În ultima vreme, Marius Bodea a scandat prin cartiere, a instigat locuitorii din zonă împotriva unor proiecte imobiliare, chiar dacă acestea aveau toate avizele. Acum îl trimite pe Timofciuc la înaintare, de parcă acesta ar fi vreun inspector cu atribuții de control pentru a-i determina pe dezvoltatori să cedeze presiunilor. În ce calitate a venit Timofciuc pe șantiere? Vrea să-i șantajeze pe dezvoltatorii imobiliari să dea bani pentru PNL în campania electorală? Reprezintă cumva Inspectoratul de Stat în Construcții sau Serviciul Urbanism de la Poliția Locală, ca să aibă drept de control pe șantiere? Bineînțeles că nu reprezintă nicio autoritate și tot ce-și dorește este să șantajeze dezvoltatorii imobiliari.

Circulă cu o mașină care nu este trecută în declarația de avere

Timofciuc a venit „în control” alături de soția acestuia, Ancuța Dida Timofciuc. Femeia i-a fost pe post de șofer la volanul unui autoturism marca Peugeot. În declarația de avere, liberalul are o mașină Dacia Logan din anul 2006. Autoturismul soției sale încă nu apare în declarația de avere a alesului local.

De altfel, Timofciuc își poate pierde și mandatul de ales local în perioada următoare. Acesta și-a votat soția ca reprezentant al CL într-o structură de conducere a Colegiului „Octav Băncilă”. Practic, i-a dat pe mână bugetul pe care tot el l-a aprobat în primărie. Junele liberal este pasibil de conflict de interese, iar Agenția Națională de Integritate (ANI) poate cere încetarea mandatului.

Între timp, Timofciuc își face de cap și continuă să pună presiune pe dezvoltatorii din oraș, într-un mod josnic și absurd. Încercarea acestuia de intimidare a celor care ridică astfel de proiecte imobiliare este o gravă încălcare a dreptului pe care oamenii îl au de a dezvolta noi proiecte.loading...

Comentarii
  • В компании для вас естьв продажу(услуги) ЁМКОСТНОЕ И РЕЗЕРВУАРНОЕ ОБОРУДОВАНИЕ, Резервуары и емкости цилиндрические (РВС, РГС), Фрезерные мешалки, Декантерные центрифуги, Смотровые колодцы, Дренажный блок инфильтрационный (БИЗ), Системы УФ-обеззараживания, ОДЪЕМНЫЕ УСТРОЙСТВА И МЕТАЛЛОКОНСТРУКЦИИ Шнековые дозаторы, ВОДООЧИСТНОЕ ОБОРУДОВАНИЕ Очистка промышленных сточных вод (молоко, пиво, спирт, животноводство, прачки т.д.), ПОДЪЕМНЫЕ УСТРОЙСТВА И МЕТАЛЛОКОНСТРУКЦИИ Шнековые питатели, ОЧИСТКА ЛИВНЕВЫХ СТОЧНЫХ ВОД Пескоотделители, НАСОСНОЕ И КОМПРЕССОРНОЕ ОБОРУДОВАНИЕ (Грунфос, КСБ, Вило, КИТ, Взлёт, ТВП) Многоступенчатые насосы, ВОДОПОДГОТОВКУ Сорбционная фильтрация, а также все для автомойки Система очистки воды для автомоек.

    У нас вы найдете ЛОС для коттеджей, а также Пескоуловители, мы можем произвести Строительство кессона. Бурение скважин на воду, Оценка запасов подземных вод, Монтаж водоснабжения.

    У нас обслуживает скважины, производит Проектирование и строительство ВЗУ.

    ленточный пресс для обезвоживания осадка [url=https://dehydrator.tech] ленточный пресс для обезвоживания осадка[/url]

  • Pai iaca de asta este el in politica?? sa-l intereseze doar propiul interes??? de asta este platit din banii contribuabililor si inca ce salariu??? Nu se gaseste nimeni sa-i de-a un sut in dos???

  • Si care ar fi dezvolatarea orasului? Ca se construieste fara nici o regula de bun simt? Poate dezvoltare persoanala a unora si a iubitului nostru primaras care mai concret nu a facut nimic cu adevarat pentru oras. A ba da… scuze.. podul de la Arcadia :))

Adauga un comentariu