Actualitate

Liberalul Marius Bodea, păzit de interlopi la manifestările publice

Publicat: 20 oct. 2019

Marius Bodea nu se dezminte și se folosește de tot felul de personaje controversate. La o manifestare neautorizată, acesta a fost păzit de două personaje cunoscute din lumea interlopă.

Marius Bodea a instigat în cursul zilei de astăzi mai multe persoane pentru a protesta împotriva unui proiect imobiliar demarat în zona Tătărași. Deși manifestarea nu a fost una autorizată, iar proiectul este unul legal, liberalul a adunat câțiva membri de partid din diferite zone ale orașului. Acesta nu a fost însă bine primit de locuitorii din zonă, care l-au criticat din nou că încearcă să-și facă imagine politică prin dezinformarea locuitorilor din Tătărași.

Pentru că nu este un personaj popular și nu este îndrăgit de locuitorii din Tătărași, Bodea a apelat la personaje controversate din lumea interlopă. Astfel, acesta a fost însoțit de Nicu și Nicușor Vasiliu, două persoane cunoscute în lumea interlopă. Cei doi, tată și fiu, au activat în lumea boxului la clubul CSM Iași, după care au devenit boxeri profesioniști. În momentul de față, aceștia nu activează la un club anume, însă sunt cunoscuți că duceau persoane în străinătate și au fost acționați în instanță pentru că au luat bani boxerilor.

Cei doi indivizi au stat la umărul lui Marius Bodea, fiind atenți la orice eventuală amenințare pentru liberal. Totodată, mai multe persoane suspecte, care nu locuiesc în zona Tătărași și nici nu au legătură cu proiectul respectiv, au fost angrenați în această manifestare neautorizată organizată de Marius Bodea.loading...

Comentarii
  • Acele alte persoane agrenate gen Mircea Rotariu, nule pomeniti!? Ca doar tineti cu hotul de Chirica si Haraba si protejati acolitii lor! Pupincuristilor si sclavilor la porc ce sunteti!

  • Bodea incearca sa salveze spatiile verzi din mun.Iasi pe care Chirica le doreste sa dispara cu desavarsire. BZI nu il mai pupate in partea dorsala pe Chirica.

  • Unde era Bodea salvatorul cand seful lui, Fenechiu, construia pe un deal intreg din Bucium si prin tot Iasul, dupa cum il ducea capul, fara locuri de parcare, fara aliniamnte a cladirilor, pe POT 90% unde legal avea voie 40%. Un ipocrit care se foloseste de naivitatea batranilor si a celor care nu stiu ce pe lume traiesc.

  • Bodea, Timofciuc,Ignat și alți peneliști niște mincinoși ordinari . Un lucru real nu au zis pe oancea la manifestație numai prostii de incitat populația ! Niște jigodii ordinare nu au făcut nimic nici pentru iasi nici pt oancea! Doamne doamne este deasupra și veghează pt toti! Sa le dea la toti pace prietenie și realizări după cum se comporta și după cate lucruri fac pentru comunitate

  • Etiene Ignat nu face diferența între votul de abținere și votul împotriva pt el e tot una ! Ăștia sunt oamenii care au pus mâna pe PNL Iasi ! Alte comentarii va rog sa le faceți voi!

  • De ce trunchiati realitatea ,cei care faceau galagie erau oameni jegului care a pus mana pe spatiu.Cu toata opozitia cetatenilor cele 2 blocuri se vor face.Legal el este in regula , vinovat este acel judecator care a aprobat retrocedarea terenului.Se stie clar ca toti cei care au avut case si terenuri in vechiul cartier Tatarasi au fost despagubiti , au primit apartamente la bloc si o suma de bani pt teren , mana cereasca pt umili locuitori ai cartierului, apa curenta si calda, caldura si mai ales asfalt , se trecea intro epoca moderna in anii ’60.Dar s au trezit niste jeguri s a faca valuri si s a ne sufoce cu blocurile lor, cu ajutorul lui Chirica si a judecatorilor corupti.

Adauga un comentariu