Eveniment-Social

Liceul Teoretic de Informatică „Grigore Moisil” Iași organizează un eveniment de multiplicare dedicat unui proiect finanțat în cadrul programului Erasmus+ – FOTO

Publicat: 21 nov. 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Liceul Teoretic de Informatică Grigore Moisil Iași organizează un eveniment de multiplicare dedicat unui proiect finanțat în cadrul programului Erasmus - FOTO
Eveniment important la Liceul Teoretic de Informatică „Grigore Moisil” Iași

Liceul Teoretic de Informatică „Grigore Moisil” lași organizează marti, 21 noiembrie 2023, ora 11.00 evenimentul de multiplicare dedicat proiectului „Embracing uncertainty while fighting for sustainable development” (EaRTH), finanţat în cadrul Programului ERASMUS+ Proiecte de parteneriat strategic în domeniul educației și formării profesionale pentru sustinerea inovării cu produse intelectuale.

Agenda evenimentului este postată pe https://liis.ro.

Conferinta „Dezvoltare durabilă. Pași către o economie circulară” din cadrul evenimentului de multiplicare se va desfășura în lași, la Grand Hotl Traian, sala ,Eminescu”.

„Ne bucurăm să avem astăzi alături de noi directori, profesori, inspectori. Împreună cu elevii vom putea produce o adevărată schimbare. Este primul parteneriat pe care îl avem cu o şcoală militară, respectiv Colegiul Național Militar „Ștefan cel Mare”. Dincolo de obiectivele proiectului și de rezultatele acestuia ne propunem ca la LIIS să deschidem minți și să reușim cu adevărat să producem schimbarea. Ne propunem împreună cu toate școlile și instituțiile să dezvoltăm la Iași o comunitate inteligentă”, a transmis Adina Romanescu, director al Liceului Teoretic de Informatică „Grigore Moisil” laşi.

„Am reușit să adunăm în jurul nostru experți și este o onoare pentru noi prezența dvs. aici. Proiectul a fost scris în anul 2020, un an care ne-a adus poate și bune și rele, un an în care provocările au fost mari, am învățat atunci că ceea ce până nu demult era ușor să fim cu gândul la ceea ce urmează. Proiectul a venit ca o consecință naturală, când l-am pus pe hârtie ne-am gândit la tinerii care erau în şcoală și care n-au fost obișnuiți să se confrunte cu atâtea schimbări într-o perioadă atât de scurtă”, a transmis prof. Lăcrămioara Popa, LIIS.

Adauga un comentariu