National

Liderii PNL îi cer lui Florin Cîţu demiterea lui Vlad Voiculescu. „S-a umplut paharul”

Publicat: 10 apr. 2021
Vlad Voiculescu, fostul ministru al Sănătății

Vicepreşedintele PNL Ben Oni Ardelean a declarat sâmbătă că va solicita premierului Florin Cîţu, în cadrul Biroului Politic Naţional al partidului, demiterea de urgenţă a ministrului Sănătăţii, Vlad Voiculescu.

„În calitate de vicepreşedinte al Partidului Naţional Liberal, voi solicita premierului Florin Cîţu, în cadrul Biroului Politic Naţional, demiterea de urgenţă a lui Vlad Voiculescu, ministrul Sănătăţii. Tot circul, bâlbâiala şi bătaia de joc la adresa pacienţilor de la Spitalul Foişor a umplut paharul. Pacienţii cu diferite boli nu mai pot fi ignoraţi şi daţi la o parte în detrimentul pacienţilor infectaţi cu COVID. Chiar dacă managementul Spitalului Foişor s-a opus transformării în unitate COVID-19, printr-o scenă similară cu prelungirea carantinării Timişoarei, s-a dat un ordin – ignorând voinţa şi argumentele celor de acolo – prin care au fost evacuaţi în toiul nopţii zeci de pacienţi”, a scris Ben Oni Ardelean pe Facebook.

El a adăugat că ministrul Sănătăţii este direct răspunzător de trauma trăită de pacienţii evacuaţi, avizând propunerea DSU.

„Semnalez de câteva luni bune derapajele, stângăciile şi atitudinea acestui ministru. Din păcate, nu am avut parte de revizuiri ale strategiei, gândirii, comunicării sau creării de proceduri. Este clar pentru toată lumea că domnul Voiculescu este depăşit de situaţie, iar astfel vom face un bine atât lui, cât şi pacienţilor din România. Ministerul Sănătăţii are nevoie de un ministru competent la cârma sa. Să-l găsim urgent”, a transmis Ardelean.

Demiterea lui Vlad Voiculescu a fost cerută de mai multe personalităţi publice şi asociaţii după scandalul de vineri seară, de la Spitalul Foişor, de unde pacienţii au fost evacuaţi forţat, pentru că Ministerul Sănătăţii a decis transformarea unităţii în spital COVID.

Comentarii
  • La fel este si Catu,Turcana ,Orban somerul,domnia sa Lighean,Iohahanaba,si alte cioveie,din adunatura pe dreapta, cum mergi undeva, de nevoie mare.

  • Usor de criticat… greu de gasit solutii. E o situatie de criza… in toata lumea s-au facut schimbari de acest fel. Sa lasam oamenii cu Covid sa moara ca niste caini in strada?
    Rusine celor care nu fac nimic, nu se implica ci doar stau pe margine si huiduie.

Adauga un comentariu