Actualitate

Liderul APP România, Codrin pentru „Dezbaterea Zilei” de la BZI LIVE: „Fostul parlamentar Daniel Oajdea, noul lider APP România de la Iași!”

Publicat: 22 nov. 2022
_____ Vizualizări 1 Comentariu
Liderul APP România Codrin pentru Dezbaterea Zilei de la BZI LIVE Fostul parlamentar Daniel Oajdea noul lider APP România de la Iași
Codrin Ștefănescu a vorbit la BZI LIVE despre noul lider APP România de la Iași

Codrin Ștefănescu a vorbit în exclusivitate pentru „Dezbaterea Zilei” de la BZI LIVE despre noul lider APP România de la Iași, și despre cum îi va oferi tot sprijinul de care va avea nevoie, având în vedere că este „printre puţinii curajoşi” care au mai rămas la ora actuală în țară.

„Succesul e al oamenilor, eu nu vreau să ajung nici ministru, nici senator, nimic. Însă oamenii care vor candida vor aduce schimbări în fiecare judeţ”, a spus Codrin Ștefănescu.

Codrin Ștefănescu, pentru „Dezbaterea Zilei” de la BZI LIVE

La „Dezbaterea Zilei” de la BZI LIVE din 22 noiembrie, Codrin Ștefănescu a făcut public numele noului lider de Iași al APP România, și anume, fostul parlamentar Daniel Oajdea. Liderul APP România declară că își pune toată nădejdea în oamenii lui, precizând și că reprezentantul Iașului este „un om extrem de curajos”.

„Succesul e al oamenilor, eu nu vreau să ajung nici ministru, nici senator, nimic. Însă oamenii care vor candida vor aduce schimbări în fiecare judeţ. Nu sunt un om ahtiat după vreo poziţie publică şi nu am fost niciodată.

Vom anunţa de la anul şi candidatul pentru primăria Capitalei. Iar pentru echipa de la Iaşi, s-a ales săptămâna trecută, s-a ales un om special, deputatul Daniel Oajdea. Este printre puţinii curajoşi exact în momentul fricii din România, când şi voi jurnaliştii eraţi monitorizaţi în propriile case, a fost unul care s-a ridicat în Parlament şi a făcut nişte declaraţii de s-au deschis anchete.

Când presa este liberă în toată lumea şi spune exact ce vrea, că este reprezentantul poporului… un ziarist te întreabă pentru că vrea poporul să afle, nu pentru că vrea el. Când tu, sistem ticălos, vin şi îţi pun pumnul în gură… Oajdea dă lista jurnaliştilor, dă lista cu jurnaliştii care sunt anchetaţi. Nu suntem o ţară neapărat europeană, dar suntem una care şi-a căpătat democraţia prin sânge, în ’89, cu victime, pentru a ne câştiga nişte libertăţi cu toţii.

Oajdea e un om de extrem curaj, în momentul în care a încercat să fie alături de APP, toată filiala l-a ajutat. În momentul de faţă, în Iaşi avem un om extrem de curajos, capabil să meargă până a-şi risca propria piele.

Mă întrebau din presa centrală, ‘ai inpartid Codrine, şi secui, şi machedoni, tătari, lipoveni…’ Da, asta e Alianţa Pentru Patrie. Metrul de lemne costă la fel şi în secuime şi la Vaslui. Factura la energie e la fel şi la Iaşi, şi la Galaţi… Accizele mărite şi taxele sunt la fel peste tot. Toată lumea este afectată, nu mai contează cine eşti. Falimentele sunt peste tot”, a afirmat Codrin Ștefănescu.

Codrin Ștefănescu: „Totul e de vânzare acum”

Liderul APP reiterează bătaia de joc a clasei politice ce află acum la guvernare, în contextul în care pune continuu piedici o mai bune dezvoltării a țării, cu precădere a economiei interne. Codrin Ștefănescu folosește exemplul decăderii structurii HORECA, dar și faptul că tinerii români vor să rămână în țară, dar se simt tot mai împinși de la spate, uneori chiar forțați să accepte ideea că în afară se află viitorul lor. Practic, nu doar țara este scoasă integral la vânzare, acum se vinde și forța de muncă.

„Este tragedie. Când s-au închis anul ăsta numai în luna septembrie, din toate structurile HORECA, este doar o cifră, nu contează a cui e. S-a inchis pur şi simplu şi e de vânzare tot. Am început să plâng, că totul e de vânzare acum. Practic, românul nu mai are nici un fel de speranţă.

Mesajul tinerilor APP de pe TikTok sună cam aşa: ‘bă, băieţi de la guvern, eu nu vreau să plec din ţară. Dar vor ce faceţi, mă? Ne goniţi! Noi nu vrem să facem asta, dar voi ne goniţi! Parcă ne-aţi invita să plecăm din ţară! Noi vrem să rămânem aici, mă, guvernule, să ne batem cu voi! Să ne recuperăm ţara din mâinile voastre şi ale Bruxelles-ului. Pentru că suntem o ţară din care putem să trăim doar din turism. Agricultura noastră la 1900, făcută manual, hrănea toată Europa şi aveam un surplus faţă de consumul intern. Pe vremea aceea, nu murea nimeni de foame!’

Sunt câteva cărţi poştale tipărite la Iaşi de mari editori cu târgurile din Iaşi, şi erau pline, era o nebunie. Veneau ţăranii cu tot ce vrei! Era nebunie! În ţara asta superbă, noi acum murim de foame, în supermarket găsim doar produse toxice venite din străinătate… În timp ce marfa producătorului român nu este luată de nimeni. Voi prezentaţi acum în presă ţărani în faţa porţii care îşi vând produsele pe nimic. Şi vine ANAF şi îi amendează cu sute de milioane fiecare. Şi apoi vine şeful ANAF şi zice ‘vai, ce nemernici!’ Presa săptămâna trecută l-a întrebat ce are de gând să facă în acest sens şi a anulat conferinţa de presă. Fostul şef ANAF de asta a căzut, că a vrut să facă nişte controale.

În Bucureşti găseşti foarte uşor cartofi sau roşii din Egipt, aia care au doar nisip. Pătrunjel din Venezuela. Este incredibil! Aveţi la Iaşi atâţia producători care au sere, şi întrebaţi-i… este incredibil!”, a conchis Codrin Ștefănescu.

Liderul APP România a vorbit la „Dezbaterea Zilei” de la BZI LIVE și despre pensiile românilor.

Comentarii
  • Va faceti singuri rau cand adoptati tot felul de personaje fara caracter, si este pacat. Ce poate face Oajdea pentru APP? Exact ce poate face Prodanca – sa discretiteze APP.

Adauga un comentariu