Razboi în Ucraina

Liderul cecen Ramzan Kadîrov amenință Polonia. „După Ucraina, dacă ni se dă ordin”

Publicat: 26 mai 2022
_____ Vizualizări 1 Comentariu
Liderul cecen Ramzan Kadîrov amenință Polonia. După Ucraina dacă ni se dă ordin
Ramzan Kadîrov recunoaște că este gata să atace Polonia, pentru că au ajutat Ucraina cu armament

Aliatul președintelui rus Vladimir Putin, liderul cecen Ramzan Kadîrov, amenință fățiș Polonia și spune că luptătorii săi sunt pregătiți de atac. Până în prezent, acesta s-a dovedit un executant fidel al planurilor liderulșui de la Kremlin, fiind de altfel răsplătit cu gradul de general în Armata Rusiei.

Temutul lider cecen a executat până acum toate ordinele liderului de la Kremlin, arătându-și astfel loialitatea față de Moscova. De la începutul războiului din Ucraina, luptătorii lui Ramzan Kadîrov s-au implicat fățiș în cele mai sângeroase lupte. De numele lor au fost legate multe din atrocitățile comise în special în orașul Mariupol.

Ramzan Kadîrov amenință Polonia

Ramzan Kadîrov, liderul cecen și aliat al președintelui rus Vladimir Putin, a spus că este gata să atace Polonia și că polonezii ar face „mai bine să-și ia armele înapoi”, referindu-se la livrările de armament către Ucraina. Kadîrov a vorbit într-o înregistrare video apărută pe Twitter și preluată de Newsweek.

Într-un videoclip distribuit miercuri pe Twitter de jurnalistul BBC Francis Scarr, Kadîrov spune că „problema Ucrainei este închisă” și că este „interesat de Polonia”, potrivit unei traduceri a declarațiilor sale.

„După Ucraina, dacă ni se dă ordin, în șase secunde vă vom arăta de ce suntem în stare!”, a spus Kadîrov.

 

Polonia este una dintre țările care au furnizat Ucrainei arme, pentru a o ajuta să se apere de armata rusă, care a invadat țara la sfârșitul lunii februarie. Declarația lui Kadîrov evidențiază preocupările exprimate de unii lideri polonezi că Rusia ar putea lansa un atac asupra Poloniei, în viitor.

Videoclipul liderului cecen, care a strâns aproape 25.000 de vizualizări miercuri seară, îl arată de Kadîrov îndemnând Polonia să ceră iertare oficial pentru „ceea ce i-ați făcut ambasadorului nostru!”. Kadîrov se referea la un incident care a avut loc la începutul acestei luni, când ambasadorul Rusiei în Polonia, Serghei Andreev, a fost stropit cu vopsea roșie, la un eveniment de Ziua Victoriei, în Polonia.

„Nu vom ignora pur și simplu așa ceva. Țineți cont de asta!”, a spus Kadîrov în videoclipul despre care nu se știe clar unde și când a fost filmat.

Ramzan Kadîrov, răsplătit de Putin pentru atrocitățile comise în Ucraina

Cu toate că invazia Ucrainei este războiul lui Putin, există încă un om al cărui nume va fi asociat cu distrugerile devastatoare declanşate de Moscova. Este vorba de liderul cecen Ramzan Kadîrov, aliatul lui Putin care are tot interesul să arate de ce este în stare. În acest fel el își consolidează puterea internă. Iar pentru ceea ce au făcut soldații lui Kadîrov, liderul cecen a fost răsplătit de Vladimir Putin.

Astfel, președintele rus Vladimir Putin l-a promovat în funcția de general-locotenent pe Ramzan Kadîrov pentru rolul său în invadarea Ucrainei. În acest război, liderul autoritar al Republicii Cecenia și-a arătat din plin loialitatea față de Moscova. Totodată, nu mai încape nicio îndoială că Ramzan Kadîrov și-a atins unul din scopuri, iar faptul că amenință Polonia este o dovadă în plus a angajamentelor pe care și le-a luat față de Kremlin.

Comentarii
  • Toate tarile sa furnizeze armament UCRAINEI! Toate tarile sa furnizeze armament UCRAINEI! Toate tarile sa furnizeze armament UCRAINEI! Nicio tara nu trebuie sa mai stie de frica Rusiei! Acest Kadirov musulman si nazist ca si Putin va mai primi o vila in Dubai de la Putin daca ataca vreo tara ca Polonia sau alta tara dar Putin o sa-i dea alta vila in Dubai din mormant. -cremator, el si kadiirov vor ajunge urgent in CREMATORIUL CU KAKAT SI APOI ARSI.

Adauga un comentariu