Cancan

Lidia Buble are o mare fobie de care nu a reușit să scape până la această vârstă. Ce nu poate să atingă artista

Publicat: 02 iul. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Lidia Buble are o mare fobie de care nu a reușit să scape până la această vârstă. Ce nu poate să atingă artista
Lidia Buble este una dintre cele mai apreciate cântărețe din România

Îndrăgita artistă Lidia Buble are o mare fobie, de care nu a reușit să scape până la această vârstă, confruntându-se cu aceste probleme dintotdeauna. Iar acest lucru îi creează mari probleme la Asia Express, unde participă alături de sora ei Estera. Cu toate acestea, ea speră să-și învingă cea mai mare teamă a ei și să ajungă în finală.

Lidia Buble se numără printre vedetele care au răspuns pozitiv invitației de a intra în aventura Asia Express. A făcut-o cu toată încrederea, dar și cu spaima-n sân pentru că ceva îi ține piedică în acest demers. Cântăreața are o mare fobie, iar dacă e să ne luăm după primele ediții de Asia Express, cel mai probabil va fi nevoită să se confrunte cu cea mai mare teamă a ei.

Lidia Buble, celebră de la o vârstă fragedă

Interpreta Lidia Buble provine dintr-o familie penticostală numeroasă, ea având 10 frați și surori. Încă de la o vârstă fragedă, Lidia Buble a început să practice gimnastica de performanță. De asemenea, ea a urmat și cursurile unei facultăți de sport. Celebra artistă în vârstă de 28 de ani s-a născut la Deva, data nașterii acesteia fiind 9 iunie 1993. Așadar, Lidia Buble este în zodia Gemeni.

Deși era pasionată de muzică, artista și-a început cariera artistică după vârsta de 20 de ani, în București, după ce în copilărie a cântat în corul bisericii. Talentul Lidiei Buble a fost descoperit și promovat de Adrian Sînă, iar piesa „Noi simțim la fel” a fost o adevărată rampă de lansare.

Care este cea mai mare frică a Lidiei Buble

Chiar dacă pare ceva banal, Lidia Buble se teme foarte tare de insecte. Artista a spus-o de nenumărate ori când a și subliniat că este mai mult decât o teamă, ci chiar o fobie pe care a avut-o dintotdeauna. Nu numai că nu poate să atingă insecte, ori să intre în vreun fel în contact cu ele, ci pur și simplu nu suportă nici măcar să le vadă.

„Pentru mine, cel mai urât lucru ar fi să am o probă care să includă insecte de orice fel. Am o fobie, nu că mare… Dacă nu plecam cu acest gând de a câştiga, cred că nu mai avea rost să plecăm de acasă. Sunt convinsă că toţi colegii noştri îşi doresc să câştige. Promitem să luptăm până la ultima suflare să ajungem până-n finală, cu ajutorul lui Dumnezeu sperăm să câştigăm”, a spus Lidia Buble.

Lidia speră că nu va avea de îndeplinit vreo probă care să aibă legătură cu insectele, dar din edițiile trecute, fanii Asia Express știu clar că au fost și astfel de provocări pentru concurenți. Să nu mai spunem că ei sunt nevoiți să caute cazare la localnici și că nu întotdeauna au parte de condiții decente de dormit.

Lidia Buble are foarte mulți fani pe Instagram

Celebra artistă este foarte activă pe rețelele de socializare și postează foarte des imagini pe contul de Instagram. De altfel, printre ultimele fotografii publicate sunt și cele în care apare alături de sora ei Estera, cu care face echipă la Asia Express. Așadar, ținând cont de fobia pe care o are, probabil că Lidia Buble se bazează, la acest capitol, pe sora ei. Și aceasta deoarece în edițiile trecute, concurenții care au avut fobii s-au înțeles cu partenerul de echipă să facă proba în locul lor.

Oricum, emisiunea Asia Express continuă în Turcia, Georgia și Azerbaijan, iar filmările sunt în plină desfășurare. Cu toate acestea, concurenții au fost șocați să vadă că e mult mai greu decât părea de acasă, din fața televizoarelor. În altă ordine de idei, Lidia Buble, care a ajuns la această frumoasă vârstă, are un potențial enorm și va dovedi asta în perioada următoare.

Adauga un comentariu