Cancan

Lidia Buble i-ar fi dat papucii lui Răzvan Simion după ce l-a prins pe „matinalul” de la Antena 1 cu alta

Publicat: 03 iun. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii

„Lidia Buble i-a dat papucii lui Răzvan Simion după ce l-a prins pe matinalul de la Antena 1 cu alta?!” – este întrebarea apărută recent în legătură cu relația de iubire a celor doi. Iar ideea unei despărțiri iminente prinde tot mai mult contur, spre tristețea fanilor cuplului pe care îl doresc în fața altarului.

Zvonurile privind sfâșitul poveștii de dragoste dintre Lidia Buble și Răzvan Simion au apărut la începutul anului și au tot continuat. Iar printre detaliile observate de fani se numără faptul că cei doi și-au șters de pe Instagram pozele mai vechi în care apar împreună, dar și faptul că nu se mai urmăresc pe celebra rețea de socializare. Mai mult, se pare că atunci când prezentatorul matinalului de la Antena 1 este surprins în compania câte unei domnițe, aceeași roșcată din ultima vreme, despre cântăreață se spune că se află la Deva, relatează publicația ciao.ro. Ulterior, cei doi parteneri de viață își fac declarații de iubire pe Instagram de parcă totul este perfect între ei… așa cum s-a întâmplat și pe 14 februarie, de Valentine’s Day.

Semne ale despărțirii

În urmă cu ceva timp, Răzvan Simion i s-a confesat colegului său, Dani Oțil, în direct, la TV: „Pentru că relația noastră, dragul meu prieten, începe să fie din ce în ce mai… Mă rog…” În timp ce unii au crezut că este doar una dintre glumele acide și obișnuite ale iubitului Lidiei Buble, alții sunt de părere că, de fapt, se referea la relația amoroasă pe care o are cu artista. La scurt timp după afirmația prezentatorului, cântăreața a spus tranșant: „Lăsați-mi viața persoanală în pace, că oricum n-o sa vă răspund și n-o să dau apă la moară”.

Flacăra iubirii dintre Lidia Buble și Răzvan Simion s-a aprins în perioada în care prezentatorul de la Antena 1 ieșea din mariajul cu prima soție.

„Eu mă retrăgeam dintr-o relație care a durat mult, de pe urma căreia am doi copii senzaționali (n.r. – Ianca și Tudor). Se produsese o ruptură din care nu am putut să ieșim niciunul dintre noi”, a declarat Răzvan Simion într-un interviu mai vechi pentru Revista Unica.

Formează un cuplu de aproape cinci ani

În vara lui 2015, Răzvan Simion a anunţat că s-a despărţit de soţia sa, Diana, după 15 ani de mariaj. Prezentatorul are doi copii din prima căsătorie: Ianca şi Tudor. Lidia Buble este din Deva, are 10 fraţi şi face parte dintr-o familie de penticostali, iar relaţia cu Răzvan Simion, confirmată ulterior, i-a adus succes pe plan profesional.

Adauga un comentariu