Cancan

Lidia Buble, supărată foc pe surorile ei! De ce este dezamăgită vedeta

Publicat: 06 aug. 2020

Lidia Buble a făcut public faptul că surorile ei au dezamăgit-o. Vedeta s-a arătat supărat de decizia lor și a ținut să împărtășească acest lucru și cu fanii de pe rețelele de socializare. Ce are de reproșat?

Lidia Buble spune lucrurile direct și fără menajamente, de fiecare dată când o supără ceva. Același tratament l-a aplicat și pentru surorile ei, care au dezamăgit-o. Se pare că acestea au uitat de ea atunci când au organizat o vacanță. Lidia Buble a fost scoase din schemă și a rămas acasă.

Vedeta a ținut să le reproșeze public acest lucru și le-a transmis un mesaj pe Instagram în care le amintește că ea le-a luat mereu în vacanță și nu a uitat de ele.

„Daniela Buble, Estera Buble, Diana Buble și Lorena Buble, să știți că sunt neagră de supărare pe voi. Și în cazul în care vă întrebați de ce sunt supărată pe voi… este foarte simplu. O să vă spun aici, să vă știe o țară întreagă. Deci… eu anul trecut când am plecat, v-am luat cu mine. Iar anul acesta, voi ați plecat toate în vacanță și pe mine m-ați lăsat acasă. Mulțumesc, sunteți foarte drăguțe! O să vă mai iau cu mine în vacanță, mai ales pe tine, Esti…”, le-a transmis Lidia Buble surorilor sale pe Instastory.

Adauga un comentariu