Actualitate

Lidia Fecioru spune cum atragi norocul în casă cu foi de dafin

Publicat: 25 sept. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Lidia Fecioru spune cum atragi norocul în casă cu foi de dafin
Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru ne învață cum putem atrage belșugul cu ajutorul frunzelor de dafin

Lidia Fecioru ne spune cum atragi norocul. Cunoscuta bioenergoterapeut ne dă niște sfaturi pentru a atrage belșugul și a scăpa de ghinion. Astfel, Lidia Fecioru consideră că ne putem face anumite talismane care atrag norocul pe partea financiară.

Mai întâi de toate, Lidia Fecioru ne atrage atenția că nu trebuie să împrumuți pâine din casă. Și aceasta deoarece acest lucru aduce mare ghinion. De asemenea, monedele nu ar trebui să stea împrăștiate prin casă. Acestea trebuie strânse și puse într-un singur loc. Atenție, deci, banii nu se lasă aruncați prin casă.

Însă pentru a atrage norocul și belșugul în casa ta trebuie făcute anumite ritualuri. Iar unul dintre acestea presupune folosirea frunzelor de dafin.

Lidia Fecioru spune cum atragi norocul cu frunze de dafin

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a povestit în emisiunea „Adevăruri ascunse” ce trebuie să faci pentru a atrage belșugul. Așadar, se iau trei foi de dafin care se ung cu ulei de mandarin. Pe una o păstrezi unde ții banii, în portofel, pe una unde ții banii în casă și pe una la serviciu.

Apoi, se iau 4 frunze de dafin care se pun sub covorul de la intrare în casă, sub formă de cruce. Acestea au rolul de a ne proteja de rele și totodată aduc noroc și bogăție. Nu în ultimul rând, se leagă cinci frunze de dafin cu o ață roșie și apoi se agață deasupra ușii de la intrarea în casă. Apoi trebuie rostite următoarele cuvinte:

„Frunză de dafin care ești crescută sub razele puternice ale soarelui, te rog să îmi aduci în casă noroc și fericire.”

Cum mai atragi norocul la bani

În primul rând este binecunoscută puterea monedei găurite. O astfel de monedă trebuie ținută la cheile de la casă. Atenție, însă, trebuie să fie monede cu cifra 2 sau 15 pe ele. Așadar, moneda găurită este norocoasă. Gaura trebuie să fie la centru, iar tot ce poate fi atârnat de monedă, rămâne la tine acel noroc.

Tot pentru a avea noroc la bani, trebuie să menții curățenia casei, iar în bucătărie să fie mereu ordine. De asemenea, cheile de la mașină, portofelul și geanta nu trebuie puse pe masa din bucătărie.

Ca să ai noroc la bani se spune că trebuie să iei câteva frunze de urzică, să le legi și să le agăți aproape de o oglindă. Potrivit Lidiei Fecioru, acest ritual se face pentru cei care au de primit bani din datorii. Nu în ultimul rând, și potcoavele sunt un semn pozitiv și de noroc pentru casă.

Plante de apartament care atrag banii

Se pare că și plantele din casa ta pot avea un cuvânt de spus în atragerea norocului la bani. Mai precis, anumite plante pot atrage bani, iar Lidia Fecioriu ne dezvăluie care sunt acestea. Pachira Aquatica sau „arborele cu bani” este asociat de obicei cu norocul financiar și prosperitatea.

De asemenea, bambusul este de multe ori oferit cadou, spunându-se că aduce noroc. Un fir de bambus pus într-o vază violet, cu gura mai strâmtă decât baza, îți poate asigura energiile care să-ți aducă norocul la bani.

Crassula sau arborele de jad, cum mai este numită, este adesea întâlnită în aranjamentele Feng Shui. Datorită frunzelor care seamănă cu niște monede, simbolizează norocul și bogăția. Se amplasează pe birou sau în sufragerie, niciodată în dormitor sau baie.

Așadar, poți încerca și tu aceste sfaturi de la Lidia Fecioru, care ne spune cum atragi norocul și belșugul în viața ta.

Adauga un comentariu