Cancan ultimă oră

Liliana Ștefan s-a reinventat după despărțirea de Dan Bittman. Cum arată și cu ce se ocupă acum

Publicat: 02 aug. 2022
_____ Vizualizări 1 Comentariu
Liliana Ștefan s-a reinventat după despărțirea de Dan Bittman. Cum arată și cu ce se ocupă acum
Liliana Ștefan s-a reinventat după despărțirea de Dan Bittman

Dan Bittman și Liliana Ștefan au avut o relație timp de 29 de ani. Au trei copii împreună, dar nu s-au căsătorit niciodată. În 2020 au ajuns la despărțire, iar acum ea a făcut declarații cu privire la despărțire.

Din anul 1991 și până în 2020, Liliana Ștefan și Dan Bittman au format unul dintre cele mai discrete și sudate cupluri din showbiz, însă au decis să meargă pe drumuri separate. Acum, fosta parteneră a artistului s-a schimbat total și este studentă la Facultatea de Psihologie.

„În prezent mă dedic cu pasiune activității de terapii alternative și complementare, precum și de cursurile de la facultatea de Psihologie. Am creat un program personalizat de terapie, care se numește ReBalance, prin care propun soluții naturale, holistice și eficiente pentru combaterea și tratarea multor dezechilibre atât fizice, cât și psiho-emoționale. Depresia, stresul acut, lipsa de concentrare, insomnia, anxietate, epuizare psihică, iritabilitatea, instabilitatea emoțională, frustrarea, angoasa sunt câteva din situațiile cărora mă adresez prin terapiile ReBalance”, a declarat ea pentru protv.ro.

Liliana Ștefan, studentă la Psihologie

Liliana Ștefan, după separarea de artist, s-a dedicat creșterii băieților ei, dar și vieții profesionale. Ea a mărturisit că a ales facultatea de Psihologie pentru a veni în ajuorul oamenilo.

„Am ales facultatea de Psihologie ca o completare a conceptului ReBalance, pentru că orice dezechilibru din corpul uman are la bază atât cauze fizice, energetice, dar și psiho-emoționale. Am dorit să am competențele necesare pentru a-i putea ajuta pe cei care îmi solicită ajutorul”, a mai spus ea.

Copiii sunt bucuroși de aptitudinile mamei lor,. Liliana a spus că băieții cer de la mama lor masaje terapeutice, dat fiind faptul că stau foarte mult în fața calculatorului.

„Băieții sunt încântați, mai ales că beneficiază des de competențele mele. În special de masajul terapeutic. Pentru că stau la calculator destul de mult, la școală iarăși stau în banca. Apoi Alex, care și lucrează, se întâmplă să aibă nevoie de decontracturare musculară a spatelui, a membrelor”, a mai declarat acesta în același interviu.

Despre separarea de Dan Bittman

Despre separarea de Dan Bittman nu a făcut prea multe precizări, ea a ales să fie foarte discretă și atunci, dar și acum.

„Pentru că din fire sunt mai discretă, nu îmi place ca lucrurile care țin de intimitatea unei familii să fie discutate public. Așa că nu m-am simțit confortabil”, a mai spus fosta parteneră a lui Dan Bittman.

Comentarii
  • O femeie inteligenta , frumoasa,mama perfecta ! Bravo!

Adauga un comentariu