Actualitate

Limba română, mai bogată. Raluca Turcan inventează cuvinte

Publicat: 20 nov. 2019

Raluca Turcan, șefa PNL Sibiu, ajunsă vicepremier sub comanda lui Ludovic Orban, a comis o gafă uriasă în timpul unei conferințe de presă, alături de ministerul Muncii.

La scurt timp după ce liberalii au râs de Viorica Dăncilă pentru anumite stângăcii din declarațiile sale, nu s-au lăsat mai prejos și au și ei un emisar în topul gafelor lingvistice. Raluca Turcan a inventat un nou cuvânt. ”(….) Agenți poștali fac politica PSD în teritoriu, că amenință cu neplata pensiilor sau ”propaghează” știrea falsă…”, a spus șefa liberală.

Dacă Turcan a inventat ”propaghează”, colegul său din Parlament, Dan Barna, liderul USR, a copiat-o pe Elena Băsescu. Acesta a vorbit despre ”succesuri”, la scurt timp după ce a fost confirmat în fruntea Uniunii.loading...

Comentarii
  • Moaca de iapa botoxata ne lumineaza cu inegalabila sa cultura si eruditie de borcan cu muraturi. Ce pot emana niste hardaie cu laturi si venin de teapa unor turcane, gorghie, mandoline, (ca)catzuri, iohAnusuri si alte sinistre personaje peneliste decat niste prostii? La sapa cu voi, putori analfabete! Si luati si emanatiile ale puturoase hashtagiste cu voi!

Adauga un comentariu