Actualitate

Limbajul trupului la femei. Cum știi dacă te place

Publicat: 27 nov. 2019
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Limbajul trupului la femei. Cum știi dacă te place
Limbajul trupului la femei

Limbajul trupului la femei. Comportamentul şi gesturile unei femei pot spune multe despre ceea ce simte fata de bărbatul din faţa ei.

Te place sau nu? Iată la ce trebuie să te uiţi că să îţi dai seama de acest lucru. Spre exemplu, priveşte cu atenţie poziţia picioarelor.

Limbajul trupului la femei

Dacă stă cu gleznele încrucişate, înseamnă că este neîncrezătoare. Mai mult, chiar nu este încântată de faptul că eşti prezent în aceeaşi încăpere cu ea.

Pe de altă parte, dacă stă cu genunchii apropiaţi şi vârfurile picioarelor îndepărtate, înseamnă că te place. Mai mult, chiar îşi doreşte să te cunoască mai bine.

Alte semne

De asemenea, iată cum îți poți da seama că vrea mai mult de la tine. Sta mereu cu spatele drept (această poziţie îi pune în evidenţă sânii). Atunci când te vede are pupilele dilatate, îţi copiază gesturile, se joacă des cu şuviţele de păr.

Îşi expune gâtul

Dacă îşi dezgoleşte gâtul, nu înseamnă că îi e cald, aşa cum ai putea crede. E un semn de supunere. Este vulnerabilă, dar deschisă cu totul către tine. E momentul să arăţi că ai înţeles ce-ţi transmite şi să ataci în forţă, complimentând-o şi lăsând, la rândul tău, garda mai jos.

Se lăsă pe spate, cu mâinile uşor desupra capului

Rar vei vedea o femeie expunându-şi subţiorii. Dacă, totuşi, o face, afla că e lucru de care e conştientă. În mod normal, vrea să-ţi transmită că se simte comfortabil cu tine. Intervine, aici, şi partea de care e mai puţin sau deloc conştienta: aceea de a trimite feromoni unui potenţial partener. Deci, eşti pe calea cea bună!

Limbajul trupului la femei. Se joacă cu părul

Dacă îşi răsuceşte pe degete părul sau se joacă în orice alt fel cu el, e semn că îşi doreşte să o atingi. Chiar îşi imaginează, vizualizează, de cele mai multe ori, imaginea ta jucându-te cu părul ei. Dacă doar şi-l aranjează, înseamnă că doar îi pasa de felul în care arată.

Se joacă cu colierul

Dacă în timp ce se joacă cu colierul te priveşte drept în ochi, poţi lua acest gest ca pe o invitaţie deschisă de a te apropia de ea. Poţi începe prin a-i complimenta bijuteria care-ţi deschide drumul.

Picior peste picior

Când îşi doreşte să-ţi atragă atenţia, femeia va încerca să te facă să-i priveşti picioarele. Le expune din diferite unghiuri, în timp ce stă picior peste picior. Pentru bărbaţi, poziţia sugerează că ea e pregătită pentru o întâlnire la orizontală.

Îşi linge buzele

Limbajul trupului la femei. O femeie îşi poate umezi buzele cu limba din mai multe motive. În primul rând pentru ca aceastea să fie umede şi, deci, mai apetisante pentru tine. S-ar putea, însă, să procedeze aşa inconştient, imaginaţia să lucrând şi incluzându-te şi pe tine în fantezie. Sau, e posibil să-ţi dăruiască, conştient, o avanpremieră a ceea ce va urma.

Îşi îndreaptă ţinuta

Dacă ai prins-o aranjându-se, cât timp ai fost la baie sau la bar, fii sigur că încearcă să-ţi atragă atenţia. Îi pasa de tine cel puţin atât cât să încerce să arate cât poate ea de bine.

Limbajul trupului la femei. Se atinge

Femeile ştiu că bărbaţii le adora atunci când se ating singure, motiv pentru care întârzie cu propriile mâini pe anumite porţiuni ale corpului. Uneori, nu fac decât să-şi imagineze cum ar fi dacă mâna ar fi a ta. Oricum ar fi, e o invitaţie spre apropiere.

Acum, că ai aflat care este situaţia, în toate cazurile ea ar vrea să vă cunoaşteţi. A vrut doar să-ţi arate cum stă treaba. Te lasa pe tine să decizi.

Adauga un comentariu