Actualitate

Lina Chirilă, de la „Chefi la cuțite”, a trăit o adevărată dramă. Cu ce s-a confruntat concurenta din echipa lui Cătălin Scărlătescu

Publicat: 24 oct. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Lina Chirilă de la Chefi la cuțite a trăit o adevărată dramă. Cu ce s-a confruntat concurenta din echipa lui Cătălin Scărlătescu
Lina Chirilă din echipa lui Cătălin Scărlătescu nu s-a lăsat învinsă de greutățile vieții

Concurenta Lina Chirilă, din echipa lui Cătălin Scărlătescu, de la „Chefi la cuțite”, a trăit în tinerețe o adevărată dramă. Povestea tragică a femeii în vârstă de 65 de ani i-a lăsat mască pe cei trei jurați dar și pe telespectatorii îndrăgitei emisiuni de gătit. În prezent, Lina Chirilă își trăiește visul și a precizat că inițial a vrut să intre în echipa lui Sorin Bontea, însă l-a ales până la urmă pe chef Scărlătescu.

Lina Chirilă, femeia în vârstă de 65 de ani care a trecut printr-o adevărată traumă, are o poveste de viață impresionantă. Concurenta de la „Chefi la cuțite” a vrut, inițial, să intre în echipa lui Sorin Bontea, dar pe parcurs s-a răzgândit și a ales să facă parte dintre oamenii lui Cătălin Scărlătescu. Dar iată cine este Lina Chirilă și prin ce episoade crunte a trecut, până să ajungă în această emisiune.

Lina Chirilă, de la „Chefi la cuțite”, s-a confruntat cu o adevărată dramă

Lina s-a căsătorit când era doar o copilă. Din păcate, ea nu și-a mai continuat studiile după ce a devenit soție, astfel că a ajuns să regrete amarnic această decizie. Era minoră când s-a căsătorit și nu a dus deloc o viață bună alături de partenerul ei de viață. Cu toate acestea, nu s-a lăsat niciodată învinsă de greutăți. A ajuns în Italia, acolo unde a muncit din răsputeri, timp de 20 de ani.

Soțul ei a fost un bărbat extrem de abuziv. Femeia a povestit că, în noaptea izbucnirii Revoluției din România, bărbatul a încercat chiar să o omoare cu un cuțit. Acum, Lina Chirilă este văduvă de mai bine de 12 ani, iar în momentul în care soțul ei a murit, a refuzat să meargă la înmormântarea bărbatului.

„Sunt tocmai din Roman, județul Neamț. M-am născut într-o familie cu opt copii, frați. După ce am făcut 10 clase, nu m-am mai dus la școală. A venit omul meu și m-am căsătorit, la 16 ani și 5 luni m-am căsătorit. Am avut o viață tumultoasă. Am fost bătută și cu cuțitul la gât, mi l-a pus omul meu în noaptea de Revoluție și nu m-am dat bătută”, a povestit Lina Chirilă, în timpul preselecțiilor.

Lina Chirilă a reușit să treacă peste greutățile vieții

Mai mult, potrivit declarațiilor făcute de femeie în cadrul preselecțiilor de la „Chefi la cuțite, din căsnicia Linei și a soțului ei a rezultat un copil, un fiu pe care îl iubește necondiționat.

„Am făcut un singur băiat și l-am crescut până la vârsta de 24 de ani. Am plecat în Italia, nu se mai putea. Ca să nu fac ceva neplăcut, am stat opt ani fără să vin măcar o zi. Am stat (n.r. – în Italia) 20 de ani, 17 ani numai bucătărie italiană, am făcut mâncare la greu. Viața mea a fost și bună, și rea. Prima dată am început să lucrez la spălat de vase, apoi am trecut la gătit. Eram 10 în bucătărie.

Eu aș fi vrut la Bontea, dar am zis să îl salvez pe Scărlătescu. Opt luni de zile am lucrat la o bătrână, că nu știam limba (n.r. – italiană). Dacă nu învățam, nu lucram 17 ani în Italia. Mi-am făcut și eu trei apartamente în curte la mine. I-am făcut băiatului vilă cu două etaje și, lângă el, mi-am făcut și eu cât să nu mă duc să necăjesc băiatul. 16 ani am lucrat și în România. Sunt văduvă de 12 ani, însă nu am vrut să mă duc la înmormântarea lui, n-am trăit bine cu el”, și-a spus păsul Lina Chirilă, la TV.

Adauga un comentariu