Cancan

Lino Golden da de pământ cu Iulia Albu: ”Îi iau găină şi o fac aripioare”

Publicat: 08 oct. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Îndrăgitul artist este implicat într-un nou scandal. Mai exact, Lino Golden da de pământ cu Iulia Albu pe reţelele de socializare. Cântăreţul i-a transmis un mesaj foarte dur, cel mai probabil din cauză că Iulia Albu i-ar fi criticat în dese rânduri stilul vestimentar al acestuia.

Lino Golden, implicat în alt scandal. De această dată, artistul are ceva de împărţit cu Iulia Albu căreia i-a transmis un mesaj dur pe Instagram.

Lino Golden da de pământ cu Iulia Albu

În plin scandal cu Alex Velea şi Antonia, Lino Golden nu se potoleşte. Artistul are acum ceva de împărţit cu nimeni alta decât… Iulia Albu. Tânărul nu a dezvăluit motivul pentru care a răbufnit, însă i-a transmis un mesaj dur designerului.

Lino Golden s-a filmat în timp ce o ”ameninţă” pe Iulia Albu. Cel mai probabil, se va afla cât de curând şi ce anume l-a scos din sărite pe artist. Fanii, însă, cred că designerul i-ar fi criticat lui Lino stilul vestimentar şi de aici ar fi pornit războiul.

”Pentru Iulia Albu. Ştiu că nu o ştie nimeni, dar îi transmis eu aşa. Poate îi iau găină, o tai, fac aripioare şi i-o trimit”, a spus Lino Golden.

Lino Golden, replică dură pentru Alex Velea

“Copiii adoptaţi” ai lui Velea s-au răzvrătit. În urma reproşurilor aduse de Alex Velea şi Antonia, Lino Golden a decis să le transmită acestora un mesaj prin care să încheie întregul scandal. Se pare că cei doi artişti i-ar fi sugerat să rupă legătura cu Abi Talent, un alt fost “protejat” al lui Velea. Radu Carstea, pe numele său adevărat, are 22 de ani şi este originar din Braşov. Lino cânta de la 6 ani, dar a devenit cunoscut odată cu lansarea piesei “Panamera”.

“Mulţumesc din suflet că m-au luat la ei în casă, că m-au crescut. Au avut grijă de mine şi mi-au dat un sens în viaţă. Se încheie aici un capitol din viaţa mea. O să rămân veşnic recunoscător şi cu respect”, a scris tânărul, pe Instagram, chiar de ziua să.

Imediat, Abi Talent i-a luat apărarea lui Lino Golden, mai ales după ce iubitul Antoniei i-a transmis acestuia un mesaj dur. Se pare că Alex Velea nu a fost deloc impresionat de cuvintele acestuia.

”Nu mai încerca să îndulceşti situaţia şi să te victimizezi cum ai făcut toată viaţa. Te-am ferit prea mult de insucces, frustrări şi bătăi (pe care tot tu, bătăuşule, le-ai generat). În schimb, ţi-ai băgat fraţii la ”înaintare” după ce i-ai ”îmbârligat” să se certe cu toată lumea cu care avea DOAR TU probleme. Te-ai înjurat de morţi, de familii cu acest boschet de periferie, zis şi Abi, că mai apoi să fie fratele tău…Nu te mai cunosc, noi nu te-am crescut şi învăţat aşa… De ziua ta, sper să ai parte de toată fericirea pe care o mimezi pe Instagram. La mulţi ani, Şerpişorule! Aaa şi apropo… nu s-a încheiat nimic, abia începe”, a scris Velea.

Mario Fresh, Abi Talent şi Lino Golden şi-au părăsit mentorul

Se pare că neînţelegerile dintre băieţi şi Alex Velea sunt multe, iar acestea au fost cauzate, în mare parte, de diferenţele de idei în ceea ce priveşte viitorul muzical al tinerilor. Mai mult, în ceea ce îl priveşte pe Mario Fresh, motivul principal al rupturii a fost Alexia Eram, pe care Antonia nu ar agrea-o mai deloc.

Îndrăgită cântăreaţă a postat şi ea un mesaj pentru cei trei “fii rătăcitori”, spunând că este foarte dezamăgită de cele întâmplate.

„Scuzele şi mulţumirile se exprima fata în fata… dacă eşti sincer. Nu virtual doar să dai bine. Sunt foarte dezamăgită şi şocată. Doare al naibii de tare. Asta se aplică la toţi 3”, a spus Antonia pe Instagram.

Adauga un comentariu