Sport

Lionel Messi a făcut donații de 1.000.000 de euro către spitale în lupta cu pandemia COVID-19

Publicat: 13 mai 2020

Lionel Messi a fost unul dintre sportivii implicați activ în lupta împotriva COVID-19 în Argentina și în Spania. Starul Barcelonei a donat în ultimele săptămâni 1.000.000 de euro către spitalele din Spania și Argentina, iar banii au fost folosiți pentru achiziționarea materialelor de protecție și echipamentelor medicale necesare în această perioadă.

Lionel Messi, donație de 1.000.000 de euro

Silvia Kassab, directorul executiv al Fundației Garrahan, inițiatoarea campaniei „Împreună pentru sănătatea Argentinei”, a transmis un mesaj de mulțumire către Lionel Messi:

„Suntem recunoscători că munca noastră este apreciată, iar această donație ne ajută să luptăm în continuare pentru sănătatea publică din Argentina”.

Lionel Messi a reluat, cu Barcelona, antrenamentele individuale, la baza clubului, așa cum s-a întâmplat cu toate formațiile din primele două ligi din Spania, în vederea reînceperii La Liga.
Fotbalul în Spania s-ar putea relua, cel mai probabil, la jumătatea lunii viitoare, odată cu disputarea etapei a 28-a. În momentul suspendării campionatului, Barcelona era lider în La Liga, cu două puncte avans față de Real Madrid

Adauga un comentariu