Local

Lista candidaților eligibili la Consiliul Județean și Consiliul Local Iași, din partea PSD, la alegerile locale 2024 – EXCLUSIV

Publicat: 25 apr. 2024
_____ Vizualizări 20 Comentarii
Lista candidaților eligibili la Consiliul Județean și Consiliul Local Iași din partea PSD la alegerile locale 2024 - EXCLUSIV
Listele PSD Iași pentru Consiliul Local și Județean

Partidul Social Democrat a definitivat ordinea candidaților eligibili pentru Consiliul Județean si Consiliul Local Iași la alegerile locale 2024. Lista candidaților la Consiliul Județean, la alegerile locale 2024, este deschisă de Bogdan Cojocaru, fost prefect si actual candidat președinte CJ.

Cristian Stanciu este declarat de ANI incompatibil, având dosar penal și totuși PSD a ales sa îl adauge pe listă chiar la poziția 2.

Cine își va asuma această delegare a sa?

Este o greșeală a celor din Partidul Social Democrat sa fie asociat cu un astfel de personaj. Este un controversat om de afaceri. Toate afacerile lui fiind bazate pe sprijin politic. Acesta a fost ajutat prin influența politică să își deschidă FEG si să facă atâtea hoteluri si să aibă peste 1200 mp de spații de la Primăria Municipiului Iași pentru care nu plătește chirie, făcând profituri astronomice.

Lista candidaților este urmată de Genoveva Farcaș, Cosmin Coman, Mihaela Ivancea, Mircea Manolache, Ștefan Florea, Sergiu Enea, Cătălin Cătur, Eduard Ferariu, Ionuț Vatamanu, Mihai Dediu, Gheorghe Baltag, Costel Pântea, Dumitru Frumoasa, Florin Boca, Florin Onofrei, Sebastian Tătaru și Ovidiu Laicu – actual consilier local PSD.

În ceea ce privește consiliul local, lista este deschisă de către Bogdan Balanișcu – actualul candidat la Primăria Iași, urmat de Roxana Nicula, Bogdan Crucianu – actual consilier local PSD, Mihai Gavril- actual consilier local PSD, Marian Dalban- actual consilier local PSD și Pr. Rascu – preot protestant.

Consiliul Județean:

1. Bogdan Cojocaru, Iași

2. ⁠Cristian Stanciu, Iași

3. ⁠Genoveva Farcaș, Iași

4. ⁠Cosmin Coman, Iași

5. Mihaela ⁠Ivancea, Iași

6.⁠ Mircea Manolache, Iași

7. ⁠Ștefan Florea, Iași

8. ⁠Sergiu Enea, Tg. Frumos

9. ⁠Cătălin Catur, Iași

10. ⁠Eduard Ferariu, Iași

11. ⁠Ionuț Vatamanu, Tg. Frumos

12. ⁠Mihai Dediu, Pașcani

13. ⁠Gheorghe Baltag, Hîrlău

14. ⁠Costel Pântea, Iași

15. Dumitru ⁠Frumoasa, Bălțați

16. ⁠Florin Boca, Iași

17. ⁠Florin Onofrei, Iași

18. ⁠Sebastian Tătaru, Iași

19. ⁠Ovidiu Laicu, Iași

Consiliul Local:

1. Bogdan Balanișcu

2. ⁠Roxana Nicula

3. ⁠Bogdan Cruceanu

4. ⁠Mihai Gavril

5. ⁠Marian Dalban

6. ⁠Pr. Rascu (preot protestant)

7. Matei Octavian – Dragoș

8. Hliboceanu Ioana –

9. Mitrofan Elena – Cristina

10. Bercea Laura Nadia

11. Crețu Ana – Petronela

12. Vizitiu Ciprian

13. Andries Mihai Cristian

14. Hodoreanu Lorin Cedric

15. Tîrziu Iustina

16. Franc Gert

17. Stepanianț Avetis – Cassian

18. Amironesei Gabriel

19. Ailiesei Cătălin

20. Lipșa Diana -Amalia

21. Huma Constantin – Codrin

22. Mihăilescu Cristian

23. Ungureanu Alin

24. Crăciun Vlad

25. Părău Maria

26. Butnaciuc Aurel

27. Minghel Mihai

28. Hobincă Smaranda

29. Mahu Mihaela

30. Dascălu Ciprian- Florin

31. Roșca Ioan Cadastru

32. Joumah Abdallah

33. Lăcătuș Vasile

34. Ticu Dragos – Petru

Comentarii
 • Toti niste nemernici, niste gunoaie ,,parsivi penali! Cine cotizeaza mai mult , asta este criteriul. Din ce bani cotizeaza ? Din furat banul public si afaceri intre psd si institutii publice, pe banul public.

 • Astia penali sunt eligibili? Trageti apa la wc! Iesenii nu voteaza PSD , PNLsau .. ADU compusa din Usr, Pmp,, Forta dreptei. Jigodiilor! Coliva pregatiti -o .

 • La municipiu e plină lista de oamenii lui Chirica gen Gavrilă, Crucean, Necula nevasta popii și niște gigei de-ai lui Balasnicu cum e popa penticostal Rascu și repetentul Dalban și el om din zona Chirica .

 • 100% trupa lui Chirică in PSD Urmăriți evoluția politică a minoritarului pocăit Rașcu! Ăla a fost dat afară din prehoție pentru că l-au dibuit cu ocaua mică ! Hoț la hoț trage .

 • Dracu sa va ia Psd ,dracu sa va ia Pnl , dracu sa va ia Adu- usr ,pmp, forta dreptei! Trebuie sa votam partidele suveraniste Aur si SOS ca toate celelalte tari ale Ue. In PE la europarlamentare in iunie in top sunt partidele suveraniste .,Romania nu poate sa ramana o tara proasta ca pana acum cu Psd ,Pnl, Usr ca ne mananca de tot ceilalti , suveranistii care vin din iunie in PE ,CE , si orban al ungariei invita sa votam suveranistii si celelalte tari.

 • Vai măiculiță ce candidați lumpeni la pesedea puși parcă în biroul Chiricului. Trecând peste BălășCOIU care gâfâie pe la 10% vedem cuplul Cruceanu & Gavril niște gigei ce joacă rol de grivei la ușa misticului Chiric apoi Dalbanica care era cât pe ce să fie viceprimar dacă bălășCOIU nu ar fi negociat cu dama cu camelii , popa Rascu un infractor și două pupeze ancorate la ușa chiricului.
  Bravos națiune, ăștia vor să-l răpună pe Chiric …. ha, ha, ha …. Lămâieeeeee

 • Ăștia de la PSD oare cum țin ședințele?
  Începe șeful Balaniscu cunoscut apărător al poponarilor de pretutindeni care a declarat în plenul consiliului local “ pelerinii creștini ce vin la Sf Parascheva să aibă aceleași drepturi ca LGBT-ul “ ( alooo Biserica mai există ????) audiat cu mare interes de seminaristul Gavril, coana preoteasă Nicula sau pastorul Rascu ori aspirantul la prestație Dalban? Interesant ar fi să ne spună părerile !

 • Asta de unde a mai aparut? L-a vazut cineva vreodata, pe undeva? Copil pus pe spatele lui taso, asta e singurul lui merit (baiatu lui tata)

Adauga un comentariu