Cancan

Livian, prima reactie dupa ce Nelson Mondialu a anuntat ca nu e tatal lui biologic: „Turbez, innebunesc”

Publicat: 12 feb. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Livian a facut un vlog dupa ce Nelson Mondialu a facut anuntul soc ca nu este tatal lui! Nelson a socat in ultimele zile cu afirmatii bomba.

„Va pupa Lupul si va ureaza bine ati venit pe canalul Mr Livian TV.

Se intampla foarte multe lucruri in casa, in sufletul meu, in mintea mea, turbez, innebunesc, dar n-am ce face.

Vreau sa spun, mai intai de toate, cum sa reactionati daca sunteti in cazul meu. Daca aveti o datorie de indeplinit, un contract, eu am unul si nu pot sa nu mai fac nimic. Nu pot sa am nesimtirea sa ma astept sa nu fac nimic, ei nu sunt curiosi ca trec printr-o drama, printr-o tragedie.

La fel ca la serviciu, vii la lucru”, a spus Livian intr-un vlog.

Livian, prima reactie dupa ce Nelson a anuntat ca nu e tatal lui!

„La vârsta de 19 – 20 de ani, am suferit o inflamație la coloana vertebrală care mi-a afectat nervul. Și eu de atunci nu sunt activ, că sunt pasiv. În fine, domnilor, vreau să spun că Pop Nelson Mondial și Pop Nelson Beniamin nu sunt copiii mei, ceea ce a recunoscut-o chiar mama lor. Liana a recunoscut la spital. Mi-a zis că nu este copilul meu și mi-a zis, treaba ta. Și mie mi-a fost dragă.

I-am zis că lasă, ce crește în grădina noastră, e și al meu. Deci domnilor, ca să ne înțelegem, o să spuneți că Nelson, ești un ordinar, ești un mincinos, ești o bestie, pentru că copiii seamănă cu tine. Da, într-adevăr. Ia un câine, cumpără-ți un câine și vei vedea că fața ta ta se va transforma în acel câine. Uită-te că femeia cu care trăiești începe să aibă trăsăturile tale. Darămite copilul. Se coagulează în ADN-ul tău. Lobo și cu Beni nu sunt copiii tăi. Nu se supără, știu. La fiecare le-am spus acel lucru.

La vârsta când au avut majoratul le-am spus, ca să nu fie un șoc. Eu nu am nimic împotrivă ca ei să își găsească tatăl natural, căci în acte sunt recunoscuți de mine, la influența spiritului din mine. Cineva îmi spunea să îi recunosc, că nu voi duce povara asta, să știi că în sufletul tău. Eu cunosc părinții originali pe partea bărbătească.

Adauga un comentariu