National

Liviu Dragnea, acuzații dure după eliberarea din penitenciar: „Totul vine de la Iohannis”

Publicat: 15 iul. 2021
Liviu Dragnea

Ajuns acasă între familie şi prieteni, Liviu Dragnea, fostul lider al PSD i-a acuzat pe șefii Penitenciarului Rahova de ”abuzuri” şi pe preşedintele Klaus Iohannis că a dat ”comandă” pentru sancționarea sa.

Liviu Dragnea i-a acuzat joi pe șefii Penitenciarului Rahova de ”abuzuri”, făcând referire la pedeapsa primită după ce a dat în 2020 un interviu la un post TV. Mai mult, fostul lider al PSD l-a acuzat pe președintele Klaus Iohannis că a dat ”comandă” pentru sancționarea sa.

Ajuns acasă în sânul familiei şi înconjurat de câţiva prieteni apropiați, Liviu Dragnea a precizat că primul său obiectiv va fi sănătatea care a fost grav afectată în cei doi ani şi două luni de închisoare pe care i-a descris ca fiind plini de „abuzuri, suferinţă şi umilinţă”.

”Cei care conduc penitenciarul Rahova trebuie să dea socoteală pentru abuzurile comise. La mine a fost o comandă de sus, foarte clară. Flavia (avocata Flavia Teodosiu – n.red.) mi-a spus că i-a spus Predoiu, când era ministrul Justiției, până să vină Stelică la Justiţie că totul vine de la Iohannis. Dar asta ştiam şi eu că se vorbea în unitate, gânditi-vă că sunt câţiva metri pătraţi”, a declarat joi Liviu Dragnea după eliberarea din penitenciar.

Comentarii
  • Asa spunea si fostul ministru Decebal Traian Remes despre Basescu.Se pare ca istoria presedintilor mediocri se face simtita si in statul de drept.Unele lucruri se pot vedea si din afara.PESEDEEEE….niste penali….etc,fara a lua macar amenda.

Adauga un comentariu