Actualitate

Liviu Dragnea nu renunță: Va sesiza CJUE în dosarul în care contestă conducerea PSD

Publicat: 17 oct. 2019
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Liviu Dragnea nu renunță Va sesiza CJUE în dosarul în care contestă conducerea PSD

Liviu Dragnea vrea sesizarea Curții de Justiție a Uniunii Europene în dosarul de la Curtea de Apel București în care contestă noua conducere PSD, stabilite la Congres. Fostul lider PSD a depus la instanță mai multe cereri. Între acestea și cea privind CJUE. Următorul termen este în 31 octombrie.

Dragnea a formulat apel la decizia Tribunalului Bucureşti prin care a respins, în data de 9 august, cererea de intervenţie depusă de fostul lider al partidului referitoare la deciziile de la Congresul PSD, confirmând astfel noua conducere social democrată.

Astfel, apelul a fost formulat la Curtea de Apel Bucureşti. Dosarul are drept obiect „partide politice modificări acte constitutive – statut – organe de conducere”.

În sesizarea depusă la fond, fostul lider invoca chiar dizolvarea formaţiunii. Concret, Tribunalul Bucureşti a admis cererea PSD. A încuviinţat modificările de statut. Și a respins toate cererile de intervenţie, printre acestea numărându-se şi cea a fostului lider PSD Liviu Dragnea.

Liviu Dragnea este încarcerat în Penitenciarul Rahova, începând cu 27 mai. El ispăşeşte o pedeapsă de 3 ani şi 6 luni de închisoare. Dosarul vizat este cel al angajărilor fictive de la Direcţia de Protecţie a Copilului Teleorman.

Adauga un comentariu