Cancan ultimă oră

Liviu Puștiu a pierdut 250.000 de euro din cauza unei dependențe: „Bani strânși o viață”

Publicat: 25 sept. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Liviu Puștiu a pierdut 250.000 de euro din cauza unei dependențe Bani strânși o viață
Liviu Puștiu a pierdut 250.000 de euro din cauza unei dependențe

Liviu Puștiu a pierdut 250.000 de euro din cauza unei dependențe. Aceasta era suma pe care a adunat-o cu greu ca să-și cumpere o casă. În exclusivitate pentru Antena Stars, artistul a povestit cum a reușit să își salveze familia la timp datorită soției.

Liviu Puștiu a pierdut 250.000 de euro din cauza unei dependențe

În exclusivitate pentru Antena Stars, Liviu Puștiu a povestit că a pierdut 250.000 de euro din cauza dependenței pe care o avea pentru jocurile de noroc. Cântărețul a trecut prin momente cumplite, dar a trecut cu bine peste toate greutățile.

„Ieșeam de plictiseală să jucăm, dar la început era o distracție, băgam câte 10 lei. Așa am ajuns să bag 100 de lei, după care băgam la ruletă și am băgat 11 miliarde. Aveam și eu niște bani strânși o viață să-mi fac o casă. I-am pierdut în 7 zile”, a mărturisit cântărețul.

De altfel, artistul spune că singura modalitate prin care a reușit să scape de această dependență a fost să piardă acea sumă mare de bani.

„După tot ce am pierdut perioada aia am zis: Doamne, îți mulțumesc că m-ai făcut să mă las de jocuri. A fost singura modalitate care m-a salvat. Jucam că voiam să triplez banii pe care îi aveam”, a adăugat el.

Soția l-a ajutat să scape de dependența jocurilor de noroc

Cea care l-a ajutat să scape de dependența jocurilor de noroc a fost chiar soția lui. Liviu Puștiu a spus că aceasta i-a fost alături la fiecare pas și l-a ajutat să-și dea seama că nu este bine ceea ce face, căci el este stâlpul familiei lor.

„Soția mea a fost atât de calmă, atât de înțelegătoare și mi-a zis doar o singură vorbă, care m-a liniștit pe viață: Liviu, gândește-te că tu ești tot sprijinul nostru, noi nu avem altă sursă, tu ești stâlpul familiei și un exemplu pentru noi. Ea m-a pus cu picioarele pe pământ și imediat după perioada aia, m-am împrumutat de 5.000 de euro și am plecat cu familia mea în Tenerife”, a explicat artistul.

Adauga un comentariu